انشالله تو قلب خیلی مهربونی داری حس میکنم سفیدی چشم و ابروتم قهوه ایه موهای فر حس میکنم واست نمیدونم ...
قلبم واقعا مهربونه ن اینکه از خودم تعریف کنمااا اما آرزو ب دل موندم از کسی کینه ب دل بگیرم سفید و چشم قهوه ای و آب هامم رنگ قهوه ای گذاشتم موهام ولی لخته پسرم موهاش فره تو خانواده همسرم شوهر دختر خالش چشاش ابیه اما فک نکنم ب من ربطی داشته باشه شاید چون عکسش تو خونمونه حسش کردی آره دعا خیلی دوس دارم بهم آرامش میده رشتمم مهندسی کامپیوتر بود تقریبا همش درست بوذ
اره ولی میخوام یکی ک حس قوی داره برام بگه :( میترسم فکرام رو حسام تاثیر بذاره :((
میشه بهم بگی طلاق میگیرم یا نه
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
آره درسته لطف داری گلم ...تو فالم گفتن دوتا مشکل بزرگ تو زندگیمه ذهن مو درگیر کرده سه نفر گفتن...😦م ...
اینی که گفتم واسه مرضیه بود ولی برات من مشکل حس نمیکنم همونا ک گفتم حس میکنم نه چون خیلی با دیگران خوبی حس میکنم خداکمکت میکنه فقط شیطنتای ریزت که برای دیگران انجام میدی رو کمترش کن