2777
2789
ب اون خانوم حس ششمی بگین بله قهرم دیگ هم آشتی نمیکنم 😑😒برا همه رو میره اونور میگه بعد مثلا من خیر ...

عزیزم عه مرضیه تویی مرضیه قهر نکن بت نمیاد      اشتی اشتی ولی حق داری :( گیسو حسشو نمیگه ولی شاید واقعا سوخته حسش ممکنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم عه مرضیه تویی مرضیه قهر نکن بت نمیاد       اشتی اشتی ولی حق داری :( گیسو حسش ...

آره ب ما میرسه سوخته ندیدی رفت اونور ب اون خانومه بگه منکه از کسی طلبی ندارم قهرم ب شوخی وگرنه من هیچ وقت ن با کسی قهر میکنم ن کینه ایم انشاللله هرکی هرجا هست خوش باشه😍❤️

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
فقط همین بهت میگم ک خیلی زود حالت خوب میشه و مشغله های الانت تموم میشه .....❤🌟🍬

عزیزم میشه در مورد من بگی!

من کی ازدواج میکنم!؟ کی شاغل میشم!؟

من قرار بود ازدواج کنم ک شنبه ای بهم خورد بخاطر همین حال خوب نیست توروخدا جواب من بده

آره ب ما میرسه سوخته ندیدی رفت اونور ب اون خانومه بگه منکه از کسی طلبی ندارم قهرم ب شوخی وگرنه من هی ...

انشالله تو قلب خیلی مهربونی داری حس میکنم سفیدی چشم و ابروتم قهوه ایه موهای فر حس میکنم واست نمیدونم تو خانوادت همسرت پسرت یکیتون رو چشم ابی حس میکنم خیلی اهل دعا خوندنی حس میکنم و حس میکنم تو کارای مهندسی مدرک داشته باشی چقد درسته؟

آره خدا نکنه رضا باشه خیلی پسر خوبیه ولی اون طور ک میخام نیست 

پس شبیه رضاعه اخلاقش ولی حس میکنم خیلی بخوایش هم خوش برخورده هم ماشین خوب داره هم مهندس حس میکنم باشه یا کسی که چجوری بگم بت ببین پیرهن چارخونه و کیف به دست حسش میکنم دیگه شغلای اینطوری تو بگیر نمیدونم چجوری بگم بهت خوش خلقه و خانوادشم دوست خواهند داشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز