2777
2789
بنظرم اگ بتونی جایی حضوری ببینیش خیلی بهتره

خوب مشکله که نمیتونم ی سوال امروز سر کوچمون یکی شبیه اون بود ینی ازدور حس کردم میگی خودش بوده چی حس میکنی تا منو دید گازو گرفت رفت با سرعت نفهمیدم من

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب پس کی دست برمیداره ازین حرفاش که تموم شده و نمیشه؟ کی اشتی میکنیم پس؟    

اون میخاد مطمئن بشه ک شما چقدر دوسش داری فردا زنگش بزن اگ باز ایناروتحویلت داد بگو اوکی میخاسم اخرین تلاشمم کرده باشم

بعدش تا دوسه هفته سراغش نرو میاد سراغت

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
اون میخاد مطمئن بشه ک شما چقدر دوسش داری فردا زنگش بزن اگ باز ایناروتحویلت داد بگو اوکی میخاسم اخرین ...

باشه میگی همین فردا اکی میشه؟خداکنه تا قبل شروع ترم جدید اشتی کنیم دوس ندارم ترم جدید قهر باشیم :( میگی قبل ترم جدید اشتی میکنیم؟

باشه میگی همین فردا اکی میشه؟خداکنه تا قبل شروع ترم جدید اشتی کنیم دوس ندارم ترم جدید قهر باشیم :( م ...

۵۰ درصد اره ۵۰ درصد ن

اره اشتی میکنین انشالله

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
متوجه نشدم.

میگم حس شیشم جنبه فال داره درست ک نیس فقط ی جنبه س گرمز واس اینک ببینم تو اینده این اتفاقا واست میفته یا ن 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
وای واقعا؟ @ermi   گلم خواهشابیاحستوبه من هم بگو

عزيزم سوالتو بپرس سعي ميكنم جواب بدم چون تازه فهميدم حس شسم دارم بايد روي تمركزم كار كنم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
وای واقعا؟ @ermi   گلم خواهشابیاحستوبه من هم بگو

شما با خانوادت مشكلي داري؟؟؟

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
حستو واسه منم میگی چی از من حس میکنی؟

بحث كردي با عشقت ايا؟؟؟ بزن به بيخيالي و خودتو اذيت نكن شايد طول بكشه ولي مياد اين بار براي هميشه مشكلت رو حل كن باهاش حتي اگه به قيمت تموم شدن همه چي باشه خودتو كم ارزش ندون و پيشش خورد نكن

ما خونه امسال میخریم؟

شيش ماه ديگه يا يك سال و شيش ماه ديگه دقيق نميدونم ولي ٦ رو واضح حس ميكنم ايشالا زودتري بخريد عزيزم