2777
2789
نه نزدم میگی بزنم؟یا صبر کنم هنوز

اصلا ازش هیچ خبری نداری هیچی؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فقط میدونم تو اینستا فعالیت میکنه دیگه هیچی خیلی خبر ریزم همین فعالیتشه

اگ فالو دارتت امشب طرفای ۱۲ و۱ یه استوری غمگین بزار

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حس میکنم حسشو داره میفهمه ینی میفهمه که عاشقم شده  تو چی حس میکنی؟

دوست داره

اگ فالو دارتت امشب طرفای ۱۲ و۱ یه استوری غمگین بزار

نه گفتم بت که از دسترسش خارجم غیب شدم اون نمیدونه من کجام با پیج خودشم بلاکم با پیج دیگه چکم میکرد که اونم من غیب شدم فقط من نامحسوس چکش میکنم چی حس میکنی از سمتش

نه گفتم بت که از دسترسش خارجم غیب شدم اون نمیدونه من کجام با پیج خودشم بلاکم با پیج دیگه چکم میکرد ک ...

واسه چی اینکارومیکنی؟بنظرم مستقیم حرف بزن بابا دختر اینکاراچیه غیب شدی

جدددی؟     فک میکنی همینطوری کاری نکنم اشتی بکنه؟ بیاد جلو خودش دلتنگ هست هنوزم؟

اره دل تنگته ولی خیلی سفته و مغرور

واسه چی اینکارومیکنی؟بنظرم مستقیم حرف بزن بابا دختر اینکاراچیه غیب شدی

بحث میکنه باهام همش میگه تموم شده نمیشه تموم شده منم مجبورم نگرانش کنم که حسشو بفهمه نمیدونم چیکار کنم میترسم نگرانم عذاب میکشم از دوریش ازینکه هی میگه نمیشه ترس داره میکشم دوشبه نخوابیدم

جدددی؟     فک میکنی همینطوری کاری نکنم اشتی بکنه؟ بیاد جلو خودش دلتنگ هست هنوزم؟

عزیزم منتظر تماس هستم کی تماس میگیرن؟

در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد   خدایا متشکرم.
بحث میکنه باهام همش میگه تموم شده نمیشه تموم شده منم مجبورم نگرانش کنم که حسشو بفهمه نمیدونم چیکار ک ...

بنظرم اگ بتونی جایی حضوری ببینیش خیلی بهتره

خیلی حست میگه اگ فردا زنگ بزنم یا پیام بدم چیکار میکنه؟ چی میگه بهم ؟

شاید بازم حرفای تموم شدن واینابزنه ولی جدی نیس حرفاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز