nyli مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 300 پست حس کی براتون درست دراومده تگش کنین +توهین به اعتقادات ممنوع 1399/05/29 | 17:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 چیشد زنگ زدی بهش؟اشتی کردین؟ نه نزدم میگی بزنم؟یا صبر کنم هنوز
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 نه نزدم میگی بزنم؟یا صبر کنم هنوز اصلا ازش هیچ خبری نداری هیچی؟؟ روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 چیشد زنگ زدی بهش؟اشتی کردین؟ حس میکنم حسشو داره میفهمه ینی میفهمه که عاشقم شده تو چی حس میکنی؟
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 اصلا ازش هیچ خبری نداری هیچی؟؟ نه فقط میدونم تو اینستا فعالیت میکنه دیگه هیچی خیلی خبر ریزم همین فعالیتشه
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 نه فقط میدونم تو اینستا فعالیت میکنه دیگه هیچی خیلی خبر ریزم همین فعالیتشه اگ فالو دارتت امشب طرفای ۱۲ و۱ یه استوری غمگین بزار روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 حس میکنم حسشو داره میفهمه ینی میفهمه که عاشقم شده تو چی حس میکنی؟ دوست داره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 اگ فالو دارتت امشب طرفای ۱۲ و۱ یه استوری غمگین بزار نه گفتم بت که از دسترسش خارجم غیب شدم اون نمیدونه من کجام با پیج خودشم بلاکم با پیج دیگه چکم میکرد که اونم من غیب شدم فقط من نامحسوس چکش میکنم چی حس میکنی از سمتش
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 دوست داره جدددی؟ فک میکنی همینطوری کاری نکنم اشتی بکنه؟ بیاد جلو خودش دلتنگ هست هنوزم؟
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 نه گفتم بت که از دسترسش خارجم غیب شدم اون نمیدونه من کجام با پیج خودشم بلاکم با پیج دیگه چکم میکرد ک ... واسه چی اینکارومیکنی؟بنظرم مستقیم حرف بزن بابا دختر اینکاراچیه غیب شدی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 جدددی؟ فک میکنی همینطوری کاری نکنم اشتی بکنه؟ بیاد جلو خودش دلتنگ هست هنوزم؟ اره دل تنگته ولی خیلی سفته و مغرور روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 واسه چی اینکارومیکنی؟بنظرم مستقیم حرف بزن بابا دختر اینکاراچیه غیب شدی بحث میکنه باهام همش میگه تموم شده نمیشه تموم شده منم مجبورم نگرانش کنم که حسشو بفهمه نمیدونم چیکار کنم میترسم نگرانم عذاب میکشم از دوریش ازینکه هی میگه نمیشه ترس داره میکشم دوشبه نخوابیدم
آهو98 عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 547 جدددی؟ فک میکنی همینطوری کاری نکنم اشتی بکنه؟ بیاد جلو خودش دلتنگ هست هنوزم؟ عزیزم منتظر تماس هستم کی تماس میگیرن؟ در تاریخ 99/9/9بهترین رخداد زندگیم رقم خورد خدایا متشکرم.
nyli مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 4701 اره دل تنگته ولی خیلی سفته و مغرور خیلی حست میگه اگ فردا زنگ بزنم یا پیام بدم چیکار میکنه؟ چی میگه بهم ؟
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 بحث میکنه باهام همش میگه تموم شده نمیشه تموم شده منم مجبورم نگرانش کنم که حسشو بفهمه نمیدونم چیکار ک ... بنظرم اگ بتونی جایی حضوری ببینیش خیلی بهتره روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9513 خیلی حست میگه اگ فردا زنگ بزنم یا پیام بدم چیکار میکنه؟ چی میگه بهم ؟ شاید بازم حرفای تموم شدن واینابزنه ولی جدی نیس حرفاش روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....