2777
2789
بحث كردي با عشقت ايا؟؟؟ بزن به بيخيالي و خودتو اذيت نكن شايد طول بكشه ولي مياد اين بار براي هميشه مش ...

دوسم داره؟ ینی خودش میاد برای اشتی من کاری نکنم؟چقد طول میکشه که برگرده؟

حست به دوستمم میگی؟مهدی عشق دوستم به فریبا دوستم برمیگرده ؟ دوسش داره ؟ پریسا رو دوست داره یا دوستم ...

نه عزيزم فك نكنم برگرده هيچكدومشونم به نظرم نميخواد يكي يكي ميخواد پراشونو وا كنه😑 بازم نميدونم عزيزم من به حس خودم اعتماد ندارم فقط چيزي كه به ذهنم مياد ميكم

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بحث كردي با عشقت ايا؟؟؟ بزن به بيخيالي و خودتو اذيت نكن شايد طول بكشه ولي مياد اين بار براي هميشه مش ...

سلام لطفا برایمنم بگین من خیلی حالم بده 

مهدی دوستم داره؟ بهم فکر میکنه؟ نگرانمه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ 

سلام لطفا برایمنم بگین من خیلی حالم بده  مهدی دوستم داره؟ بهم فکر میکنه؟ نگرانمه؟ باهاش ازد ...

اره عزيزم دوست داره ولي مغروره نميخواد بياد و پا پيش بزاره. عزيزم حس خوبي نسبت بهت داشتم و اينكه كلا طرفت دوست داره ولي ازدواج رو نميدونم چي بگم ايشالا كه بهم برسين

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
کسی که دوسش دارم چی ؟ دوسم داره؟

بهت حس داره ولي خيلي ادم بيخيال و بي تفاوتيه درسته؟؟؟؟ تورو دوست داره ولي ميتونه ازت بگذره اينبار صبر كن مياد بعد تصميم با خودته كه باهاش بموني يا نه 

اره عزيزم دوست داره ولي مغروره نميخواد بياد و پا پيش بزاره. عزيزم حس خوبي نسبت بهت داشتم و اينكه كلا ...

خیلی ممنون 

ببخشید حستون به طرفم یعنی مهدی و نامزد سابقش پریسا چیه؟ مهدی که قثد نداره برگرده دوباره به پریسا؟

خیلی ممنون  ببخشید حستون به طرفم یعنی مهدی و نامزد سابقش پریسا چیه؟ مهدی که قثد نداره برگرده د ...

دوستت برات پرسيد چرا وقتي خودت پرسيدي حسم فرق ميكرد؟؟؟؟ 

عزيزم شما اگه ميخواي با اين اقا ادامه بدي بايد گذشتش رو بپذيري به اون صورت برنميگرده كه بخواد دوباره پر رنگ بشه ولي شايد در حد چت و احوالپرسي و اينا باشه اگه اذيتت نميكنه بسم الله

اقا خواهشا براي كسي سوال نپرسيد وقتي طرف خودش مياد ارتباط ميگيرن باهاش

دوستت برات پرسيد چرا وقتي خودت پرسيدي حسم فرق ميكرد؟؟؟؟  عزيزم شما اگه ميخواي با اين اقا ادامه ...

نه گذشتش واسم مهم نیست همینطوری پرسیدم 

من ۹ ساله به پاش موندم بقیش ادامه میدم. 

دیدار یا تماس از طرفش ندارم؟ 

نه گذشتش واسم مهم نیست همینطوری پرسیدم  من ۹ ساله به پاش موندم بقیش ادامه میدم.  دیدار ی ...

نميدونم عزيزم

من ی کاری کردم میخوام بدونم نگرانم شده یا داره دنبالم میگرده؟  شرمنده زیاد سوال پرسیدم 🌹

ته دلش نگرانه ولي ميدونه كه اتفاقي نيفتاده. خودتو گم و گور كردي؟؟؟؟ يا تظاهر كردي خود كشي ميكني؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز