2821
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 72 پست
درسته منم میگم ادم حداقل دوتا بچه رو بیاره ولی شوهرم میگه یدونه کافیه ولی من به سه تام فکر میکنم😁

شاید بچه الان مشکلی نداشته باشه ولی یکم بزرگتر شه مثل من سخت میشه براش من خیلی تنهام واقعا 😔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تعجب می کنم یه عده تا این حد مخالف خواهر و برادرن و اونها رو یه فرد اضافه و گاها مزاحم می دونن!!! به ...

موافقم 

روزی که من  رفتم  زایمان  بچه دومم  

دخترمو گذاشتم خونه خواهرم  تو این  کرونا جز خواهرم به کسی  اعتماد  نداشتم 

بیمارستان هم که نمیشد بچه ۳  ساله  رو ببرم 

روزی هم که  رفتم  ازمایش  سل فری .  پول تو کارتم  کافی نبود

موبایل  شوهرم  در دسترس  نبود

زنگ  زدم داداشم  تو ۲  دقیقه  پول زد کارتم ۲ میلیون .

دمش  گرم . 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
نگران اینده نیستی شغل همسرتون چیه و چه قدر درامد داره

هیچکس از اینده خبر نداره ، من بچه دومم که بدنیا اومد خداروشکر شرایطمون خیلی بهترشد ، واقعا انگار قدمش خیلی پربرکت بود ، من شوهرم کارگاه مبل سازی داره ، از 3 تومن تا 7،8 تومن متغییره در ماه ، شغلش جوریه که بیشتر پس انداز بلند مدت میشه برامون ، این خیلی خوبه در سال به جز حقوق ماهانه اش ، یهو مثلا 30،40میلیون میاد از طریق چک های مشتری که خوب خداروشکر اونارو یا مجدد وارد کار میکنه یا پس انداز میکنیم ، البته شوهر من تازه یکساله مستقل شده و خودش چندتا کارگر داره ، به مرور که جابیوفته و شناس بشه بهتر میشه اوضاعش ، ما خودمون تصمیم گرفتیم زود بچه دار شیم ، بچه هام بزرگتر که شدن منم مجدد برم سرکار و دوباره باهم تلاش کنیم و همه چی رو کم کم بدست بیاریم ، اینجوری هم سنمون برای پدرومادر شدن بالا نمیره و فاصله سنی خودمون و بچه ها زیاد نمیشه هم تا بچه ها از اب و گل دربیان و خرجشون و توقعشون بیشتر بشه باهم یه سروسامونی به زندگیمون میدیم .

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
پدر مادرم یکم اختلاف سنیشون با من زیاده.  همیشه تفریحا و بیرون رفتنامون اینجوری نبوده ک من شیط ...

اها بخاطر همینه ک از تک فرزندی راضی نیستی 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
از چه لحاظی میگه بده

اول ک خواهر برادر بعد پدر مادر تکیه گاه ادمن 

تک فرزندا خیلی تنهان 

اونا احتیاج دارن ک یکی همسن خودشون باشه ک باهاش حرف بزنن درد دل کنن 

ولی اگه تنها باشن ممکنه ب راه های دیگه ای برن و با غریبه ها راحت تر باشن 

من  اوردم. چون الان  فرصت  بارداری داشتم  شاید ۵ سال دیگه که خونه میخریدم &n ...

راضی هستین از شرایط من بیشتر از اینده میترسم اینکه وقتی پیر بشیم خیلی تنها میشیم اما دوست دارم اطرافم شلوغ باشه

شاید بچه الان مشکلی نداشته باشه ولی یکم بزرگتر شه مثل من سخت میشه براش من خیلی تنهام واقعا 😔

دختر خاله ای عمه ای چیزی نداری که باهاشون صمیمی باشی،،اخه ماهم که خواهر برادر داریم هر کدوم سرشون تو زند گی خودشونه 

راضی هستین از شرایط من بیشتر از اینده میترسم اینکه وقتی پیر بشیم خیلی تنها میشیم اما دوست دارم اطراف ...

ای بابا 

من مامانم چهار تا بچه داره هر کدوم یه شهریم،  اونقدر که مستاجرش که زن جوونی هست بهش میرسه ماها که بچه هاشیم فرصت نمیکنیم بریم پیشش الان هم که کرونا اومده که دیگه هیچی

خوشا به حوصله‌ت خواهرم 😁 با همسرت هم باید خیلی میونه خوبی داشته باشی که بچه بیشتر داشته باشی من ب ...

میونمون خوبه اونم الان میگه نه بعد پنج شش سال شاید دلش بچه خواست چون الان دخترم ۸ماهشه سرش باهاش گرمه میگه بزار تو دل این ارزویی نمونه بتونم خواسته هاشو براورده کنم

میونمون خوبه اونم الان میگه نه بعد پنج شش سال شاید دلش بچه خواست چون الان دخترم ۸ماهشه سرش باهاش گرم ...

زن و شوهر با هم خوب باشن رفیق باشن همدم باشن خیلی مسائل دیگه مشکل به حساب نمیاد 😍

اره عزیزم کوچولوت هنوز خیلی نی‌نیه 😄 بذار یکم بزرگ بشه بعد

خدا حفظش کنه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز