2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 72 پست
شما بالاخره ده سال دیگه که صاحبخونه میشید اون موقع میخوای بچه دوم بیاری که بچه اولتون خیلی بزرگ شد؟

اخه بحث اینجاست اگه الان بچه ی دوم بیاره انقدر هزینه ها بالاست دیگع ده سال دیگه هم نمیتونه خونه دار بشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بده از چی ناراحتی

پدر مادر هرچقدرم با ادم وقت بگذرونن بازم نمیتونن جای خالی یه خواهر یا برادرو پر کنن 

من همیشه ارزو داشتم با خواهر یا برادرم برم بیرون گردش 

از طرفیم خواهر یا برادر بعد پدر مادر تکیه گاه ادمن 

تعجب می کنم یه عده تا این حد مخالف خواهر و برادرن و اونها رو یه فرد اضافه و گاها مزاحم می دونن!!! به نظرم همه چیز به تربیت برمی گرده یه خواهر خوب مثل مادر می تونه برا ادم باشه و یه برادر خوب مثل پدر می تونه پشتوانه ادم باشه😍😍😍

ما هم مستاجریم ولی الحمدالله اوضاع مالیمون بدک نیست می تونیم دومی رو داشته باشیم 

خیلی بچه دوم دوس دارم یعنی سه ساله اقدامم ولی خدا صلاح ندونسته 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

ولی همسر منم دوتا هستن و خیلی باهم خوبن

همه که بد نیستن با هم

ولی خیلیها هستن که اختلاف دارن

یا خودشون با هم یا همسراشون باهم 

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
پدر مادر هرچقدرم با ادم وقت بگذرونن بازم نمیتونن جای خالی یه خواهر یا برادرو پر کنن  من همیشه ...

درسته منم میگم ادم حداقل دوتا بچه رو بیاره ولی شوهرم میگه یدونه کافیه ولی من به سه تام فکر میکنم😁

این موضوع دو وجه داره برای بچه واقعا عالیه که تکی نباشه ( تک فرزندی طبق نظر همه روانشناسا اسیب بزرگ ...

منم بیشتر واسه پسرم میگم وگرنه خودم حاضرم سختیهاشو تحمل کنم کاش بچه ها میتونستن به ما بگن میخوان یه دونه باشن یا نه

خب پدر و مادرت چطور رفتارمیکردن باهات؟ ...باهم بازی کردین؟ رفتین تفریح و...نه درحد پدر و مادر؟ مث دو ...

پدر مادرم یکم اختلاف سنیشون با من زیاده. 

همیشه تفریحا و بیرون رفتنامون اینجوری نبوده ک من شیطونی کنم بگم بخندم اوناهم با من پایه باشن 

همیشه بیرون باید مواظب رفتارم باشم وقتی با اونام 

هی میگن موهات بیرونه یکم ناخونات بلنده شلوارت تنگه 

درسته منم میگم ادم حداقل دوتا بچه رو بیاره ولی شوهرم میگه یدونه کافیه ولی من به سه تام فکر میکنم😁

خوشا به حوصله‌ت خواهرم 😁

با همسرت هم باید خیلی میونه خوبی داشته باشی که بچه بیشتر داشته باشی

من بعد از دخترم که تنها فرزندمه با شوهرم خروس جنگی شدیم همش بحث همش دعوا!

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
2790
2778
2791
2779
2792