2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 72 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر خاله ای عمه ای چیزی نداری که باهاشون صمیمی باشی،،اخه ماهم که خواهر برادر داریم هر کدوم سرشون تو ...

فامیلای پدرم یه شهر دیگن فامیلای مامانمم همشون ازدواج کردن رفتن زیادم رفتامد نداریم 

فامیلای پدرم یه شهر دیگن  فامیلای مامانمم همشون ازدواج کردن رفتن  زیادم رفتامد نداریم&nb ...

انشالله ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت و سرت با خانواده همسر و بچه هات گرم میشه فرصت نمیکنی به خواهر برادر فکر کنی، ما چهار تا بچه ایم هر کدوم یه شهریم چی بشه همه با هم جمع بشیم بابام هم پارسال فوت کرد و این جمع شدن ها خیلی کمتر شد نهایت مامانم بیاد چند روزی بمونه، حالا فکر نکن ماها که خواهر داریم خیلی تاثیر آنچنانی داره منو خواهرم تا مجرد بودیم زبانزد فامیل بودیم امت بعد ازدواج هر کی رفت دنبال زندگی خودش و سالی یکی دوبار شاید همو ببینیم

تعجب می کنم یه عده تا این حد مخالف خواهر و برادرن و اونها رو یه فرد اضافه و گاها مزاحم می دونن!!! به ...

دقیقا منم خیلی خواهر برادرا پشت هم نیستیم یعنی رابطه نداریم و من اینو به خاطر تربیت غلط و فرق گذاشتن والدین میدونم در صورتی که همسرم و برادرش همیشه پشت هم هستن 

هیچکس از اینده خبر نداره ، من بچه دومم که بدنیا اومد خداروشکر شرایطمون خیلی بهترشد ، واقعا انگار قدم ...

چند سالتونه بچه هاتون چند ساله ان اختلاف سنی من با بچه ام زیاده ۳۴ سال

چند سالتونه بچه هاتون چند ساله ان اختلاف سنی من با بچه ام زیاده ۳۴ سال

من با بچه اولم نوزده همسرم 27 

با بچه دومم 22 همسرم 30 

بچه اولم 4سالش تموم شده ، بچه دومم هفت ماهش تموم شده

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻
انشالله ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت و سرت با خانواده همسر و بچه هات گرم میشه فرصت نمیکنی به خوا ...

ممنون گلم خدا براتون حفظشون کنه ❤

ولی خب ب هرحال شما میدونید ک اونا هستن ولی من چی 

وقتی ازدواج کردم خدایی نکرده بابام چیزیش بشه کسی نیس پشتم باشه 

ممنون گلم خدا براتون حفظشون کنه ❤ ولی خب ب هرحال شما میدونید ک اونا هستن ولی من چی  وقتی ازدو ...

این تصور شما کاملا اشتباهه چون منم که دوتا برادر دارم بعد پدرم تنها میشم چون یکیشن که جواب سلام ادم نمیدن یکیشونم که درگیر زنشه

ممنون گلم خدا براتون حفظشون کنه ❤ ولی خب ب هرحال شما میدونید ک اونا هستن ولی من چی  وقتی ازدو ...

برعکس من یکی از دلایلی که به اون چیزا که نرسیدم این بود که اگه یه چیزی میخواستم پدر مادرم میگفتن پس خواهر برادرات چی خلاصه نتونستم برم رشته مورد علاقه ام بخونم چون خواهرم که بزرگتر بود اول باید اون میرفت واسه من دیگه پولی نمیموند یا اینکه هرچی خواستگار بود واسه اون میومد کسی اصلا منو نمیدید اخرش خودم رفتم با یکی دوست شدم همون هم شوهر خودم کرد 😁 همیشه به برادرام محبت کردم اما یکیشون الان سه ساله با من حرف نمیزنه عروسیمم نیومد ما ادما وقتی یه چیزی نداریم فکر میکنیم اگه داشتیم چی میشد

بچه اولتون چند سالشه

هشت سالشه

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز