2777
2789
گفتم شعور ندارید برید من عمل نکردم فقط لبم ژلع ه

عکس برای چی میزاری. که همه تعریف کنن. ؟    این بیچاره. فقط گفته عمل کردی. بعد شعور نداره؟     والا.   شمابه جای افتخار. به. قیافت.  باید شعور و شخصیت خودتو.  درست کنی و به نمایش بزاری.       بعد این قراره ریپلای کنی. شخصیتت و نشون. بدی.  که جوابی نمیگیری ازم چون.  با ابلهان نمیشه صحبت کرد. بهتره سکوت کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم شعور ندارید برید من عمل نکردم فقط لبم ژلع ه

میشه عکستو بزاری دوباره اسی ؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

دوستان خیلیام دماغ عمل میکنن لب ژل میزنن مژه میکارن ولی خوشگل نمیشن چیکار دارید به همه چی گیر میدین 😐

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤

وای چقد بعضیا بد نظر میدن

واقعا برای طرز صحبت کردنتون متاسفم 

بنده خدا ب این خوشگلی 

حالا انگار اونایی ک میگن فلانی خودشون خیلی خوشگلن

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
دوستان خیلیام دماغ عمل میکنن لب ژل میزنن مژه میکارن ولی خوشگل نمیشن چیکار دارید به همه چی گیر میدین ...

اره بخدا ب نظر من اگر کسی هم عمل کنه باز کار بدی نکرده 

من بینیمو عمل نکردم اما الان همه بینی عمل میکنن یعنی سر تا پا عملن؟؟

چرا اینقدر جبهه میگیری؟ من خودمم گفتم خوشگلی و فقط یه سوال ساده پرسیدم میشه بدونم دلیل این برخورد ت ...

عزیزم کامنت بقیه رو بخون دوس دارن فقط بهت توهین کنن

من از شما معذرت میخوام❤️😘

من عاشق موهات شدم🙃

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق