دیگه والا ما ندیدیم بچه ۷ ساله دماغش قوس داشته باشه من عکس ۷ سالگی گذاشتم چال لپمم قشنگ معلوم بوذ😘 ...
من قوس داشتم دماغم حتما نباید قوز داشته باشه که عمل بشه عزیز منو با یکی دیگه اشتباه گرفتی من ففط گفتم چالت طبیعی نیست باشه نچرال جان ولی کسی که بی احترامی کرد الان شمایی ن من واسه من اولشم اهمیت نداشت که باور کنم یا نه گلم 🥰❤️
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
یعنی وااااای رنگ موهات فلانه لبات فلانه ارایش کردی واه واه ما نمیکنیم عکست نتیه و غیره
کوووو
برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
مرسی عزیزم... دوست دارم مش کنم ولی هم میترسم موهام خراب شه جنسش هم شوهرم نمیذاره آرایشگر میگفت تا ...
من ندیدم میزاری باز
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
سی بی ۱۳۰۰ ؟؟؟ قرمز و سفید ؟؟ یا مشکی توسی ؟؟؟ ماهم gsx1400سوزکی 😍 قراره عوض کنیم ه ...
اره عزیزم همین
Gsx هم داره الان ارمشو دیدم
خیلییی خوبه ها ولی من میترسم