2777
2789

چالت تو عکس بچگی معلوم نبودشا😐😂من که گفتم از نظرم اینجوریه حالا راست دروغش مجازیه اهمیتی نداره دماغم نظر ندادم ولی بینی من بچگی از عروسکم کوچیکتر بود بلوغه که داغون میکنه 😐😂در کل نازی گلم عملم چیز بدی نیس والا خیلی خوبه ادم زیبا ترین خودش باشه

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بچگیات ک چال نداشتی.بعدهم همه وقتی بچه ان بینیشون کوچیکه.عکس بلوغ باید بزاری😂😂

🤣🤣🤣اومدیو نسااااازیااااااااا 

خب تو قانع نشو چیکارت کنم

خداییش عکس ۱۲ سالگیمو ندارم چون من یه شهر دیگه زندگی میکنم از خانوادم دور هستم وگرنه اونقدر ها هم بد نیس

🤣🤣🤣اومدیو نسااااازیااااااااا  خب تو قانع نشو چیکارت کنم خداییش عکس ۱۲ سالگیمو ندارم چون ...

بیخیال عزیزم 

مگه همه رو باید قانع کنی 

معلومه خوشکلی و عکس مادرتم که گذاشتی شد مزید بر علت که خانوادگی خوشکلید

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

چالت تو عکس بچگی معلوم نبودشا😐😂من که گفتم از نظرم اینجوریه حالا راست دروغش مجازیه اهمیتی نداره دما ...

دیگه والا ما ندیدیم بچه ۷ ساله دماغش قوس داشته باشه من عکس ۷ سالگی گذاشتم

چال لپمم قشنگ معلوم بوذ😘لزومی نداره ب کسی ثابت کنم عزیزم مهم نیس اگر دوس ندارید باور نکنید اما از من ب شما نصیحت اگر هم دیدید کسی عمل کرده نرید بهش بگید سر تا دا عملی یا با عمل خوشگلی چون ب نظر من بی ادبی و بی احترامیه بدن خودشه و صلاحش دسته خودشه😘