2777
2789

خوب وقتی عکس‌ میزاری ملت نظر میدن دیگه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب هستید عزیزم.

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
گفتم شعور ندارید برید من عمل نکردم فقط لبم ژلع ه

بینیت عمله

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چقدر تو حسودی 

وا واقعیته خوب😂چرا ناراحت شدی

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

عالی

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 
گفتم شعور ندارید برید من عمل نکردم فقط لبم ژلع ه

شعور خودت نداری تابلو نصف قیافت عمله گفتم خوشگلی .... تحمل نداری قضاوتتت کننن عکس نذار اعتماد ب نفست پایینه ک از بقیه به به و چه چه میخواهی

دماغتم عمل نکردی یعنی؟ چشمات لنزه؟ مژه هم نکاشتی؟

نه عزیزم

ا مژه کاشتن عمله؟؟؟؟راس میگی؟؟؟تروووخدا؟؟؟؟؟شکا ریمل نمیزنید؟؟؟ایول بابا چ خوبه اینجا کسی ب خودش نمیرسه