2777
2789
بینیت یعنی عمل نیست؟!

ن ایشون طبیعی نچوراله ..... 

فقط من نمی دونم من ک عمل نکردم اگه بهم بگن فلان چیت عملیه ب جا پریدن ب طرف خندم میگیره ولی ایشون میخواهد اثبات کنه ن حتما مال خودمه اونم با توهینه انگار ما دختر عملی و طبیعی ندیدیم ک فرقش رو متوجه نشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا ب نظر من اگر کسی هم عمل کنه باز کار بدی نکرده  من بینیمو عمل نکردم اما الان همه بینی ...

خوشگلی عزیزم منم تا حالا جز آرایش هیچ کاری با قیافم نکردن ولی همه فکر میکنن همه کار کردم😁

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
اره بخدا ب نظر من اگر کسی هم عمل کنه باز کار بدی نکرده  من بینیمو عمل نکردم اما الان همه بینی ...

توجه نکن عزیزم درضمن خیلی تو دلی هسی  ❤️

بابای مهربوونم دلم یزره شده برات...شبی نیست که چشمم از نبودنت اشکی نباشِه... بابا یه قهرمانم تو رفتی تا خیلیا زندگی کنن... 😔🖤
خوشگلی عزیزم منم تا حالا جز آرایش هیچ کاری با قیافم نکردن ولی همه فکر میکنن همه کار کردم😁

عکستو میذاری عزیز

هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
دورت بگردم بیا مال تو

خدانکنه😍😍😍😍من دورت بگردم خوشگلم😍😍😍😍

@پسر_شیک سابق من جنگجوی خوبیم💪😎اما صلحو دوسدارم😁                          ی نفرهس ک فراموش نمیکنم ولی باخاطره هاش خودمو              اروم میکنم 🙂باخاطره هاش میگذرونم🙃شکستن دل بزرگ ترین گناهه حق الناسه🙂خدا حق ادم عاشقو میگیره🙂🙂  دلت نلرزه راحت تری😶      ولی میبخشمت چون عاشقتم🙂  @پسر_شیک_سابق 
عکس برای چی میزاری. که همه تعریف کنن. ؟    این بیچاره. فقط گفته عمل کردی. بعد شعور نداره؟& ...

چون اولش گفتم

برو تو تاپیکامو ببین همه همیشه سر این دماغ با من بحث دارن در صورتی ک اصلا کوچیک نیس ک بگیم عملیه من حتی عکس بچگیمم گذاشتم

ی درصد هم کسی عمل داشته باشه درسته بهش بگن سر تا پا عملی؟؟؟

ن ایشون طبیعی نچوراله .....  فقط من نمی دونم من ک عمل نکردم اگه بهم بگن فلان چیت عملیه ب ...

عزیزم اتفاقا من فکر میکنم وقتی آدم کاریو نکرده ولی بقیه باور نمیکنن و فکر میکنن دروغ میگی بیشتر آدمو اذیت میکنه..❤🌹😙

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...