خانوما شوهراتون در روز چند ساعت کار میکنن؟ تعطیلی دارن یا نه؟ شوهر من 12 ساعت سر کاره، 2 ساعتم بیرونه، منم همش تو خونه تنهام، چیکارا میکنید حوصلتون سر نمیره
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
ممنون عزیزان سلامت باشین ..خدا روزی رسانه و به این معتقدم ک ادم پولش برکت میاره . یه سریا پولشون انگار برکت نداره میبینم دور اطرافم .ماهی 1200 برامون در میاو بچه نه ماهه هم دارم فقط گوشت قرمز نمیگیریم ..البته به خوراک بچم خوب میرسم
شوهر من از 8 صبح تا 8 شب سرکاره , البته شغلش آزاده هر وقت دلش بخواد نمیره یا هم من میرم پیشش , جمعه ها هم یا نمیره یا سه ساعت اینا از 11 تا 2 میره یا هم منم باهاش میرم