2777
2789
عنوان

شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 81 پست
چه برنامه ی خوبی، شوهر من اگه 1 ساعت زودتر از کار بیاد خونه، نمیمونه خونه میره بیرون 

برعکس همسر من هیچجا دوست نداره نمیریم

نه مهمونی نه رفت و امد خاصی

نه تفریح نه شهربازی و سینما

خرید خودم میرم فقط

هردوهفته ای یعنی ماهی دوبار خونه پدر خودم ماهی دوبارم خونه پدر خودش میریم اونم در حد۴و۵ ساعت

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
از صبح تا شب سرکاره...جمعه ها و روزهای تعطیل سرکار نمیره صبح هم معمولا تا بره ساعت ۱۰ میشه

شوهر من حتی جمعه ها هم میره، الان 2 هفتس به زور جمعه هارو تعطیل کردن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برعکس همسر من هیچجا دوست نداره نمیریم نه مهمونی نه رفت و امد خاصی نه تفریح نه شهربازی و سینما خری ...

شوهر منم اینجوریه ولی دوس داره فقط خودش بره بیرون و گردش، با من نه 😑

چه خوب، پیش همید 

بله تمام ۲۴ ساعت در خدمت همیم 😂😂😂😂

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شوهر من خیاطه از ۸ صبح کار میکنه تا ۱۲ شب چون کارگاه مال باباشه حساب کتابم درست نمیکنه ۱۲یا ۱۲ونیم ...

منم همش با شوهرم دعوا میکنم، اصلا وقت نمیذاره واسم 😣

شوهر منم اینجوریه ولی دوس داره فقط خودش بره بیرون و گردش، با من نه 😑

اره همسر منم گاهی هرچندوقتی با دوستاش قرار میذاره میرن بیرون ولی من میگم میگه ولش خستم 

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

ممنون  عزیزان سلامت باشین ..خدا روزی رسانه و به این معتقدم ک ادم پولش برکت میاره . یه سریا پولشون انگار برکت نداره میبینم دور اطرافم .ماهی 1200 برامون در میاو بچه نه ماهه هم دارم فقط گوشت قرمز نمیگیریم ..البته به خوراک بچم خوب میرسم 

مامان دوتا گل دختر زیبا♥️

شوهر من از 8 صبح تا 8 شب سرکاره , البته شغلش آزاده هر وقت دلش بخواد نمیره یا هم من میرم پیشش , جمعه ها هم یا نمیره یا سه ساعت اینا از 11 تا 2 میره یا هم منم باهاش میرم

ممنون  عزیزان سلامت باشین ..خدا روزی رسانه و به این معتقدم ک ادم پولش برکت میاره . یه سریا پولش ...

چه خوب که با دید مثبت نگاه میکنی، ما اوایل ازدواج ماهی 18000 حقوق شوهرم بود، 19000 هم قسط میدادیم، خدا روزی رسانه، ولی خداروشکر الان بهتر شده