2777
2789
عنوان

شوهرتون...

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 81 پست

کارش اصلا زمان مشخص نداره 

یهو ساعت ۳ نصف شب میره سرکار یهو میبینی دو یه روز خونس 

یه روزم کلا خونه نیست 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شبا که میره اصلا تنهایی نمیترسی؟؟ 

شبایی که نیست میرم خونه مادرشوهرم 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
شبا که میره اصلا تنهایی نمیترسی؟؟ 

و این رو هم بگم ۳ ماه زمستون کلا بیکار و عشق حال خخخ

۶ و نیم.صبح میره تا بیاد خونه ۷ و نیم شبه تعطیلی نداره، گاهی اوقات فقط جمعه ها و خیلی کم‌ روزهای تع ...

شوهر منم خیلی خیلی کم پیش میاد که تعطیل کنن بمونه خونه 

چه خوب ،میترکونید پس 😍😂

اره کلا سه چهار ماه بیکاره بقیشو مثل چی چی کار میکنه اما بنظرم بهتره شغلای دیگست حداقل رییس خودشه حالا قبر کرونا هروقت بخواستم میرفتیم بیرون و به گشت و گذار خداروشکر 

اما کارش بشدت جسم رو اذیت میککنه