2777
2789
عنوان

دختر خوانده خواهرشوهرم

563 بازدید | 22 پست

یکی از آشناهی شوهر خواهر شوهرم.وقتی به دنیا میاد پدر مادرش فوت میشه چندسال پیش مادربزرگش بوده حالا چندسال میشه که با خواهرشوهرم زندگی میکنه.چندروزه اومدن شهرما کارداشتن .بخدا موندم این دختر که ۱۷ سالشه این همه شعور .این همه تربیت درست و ......از کی یادگرفته.انگار فرشتس بخدا .اینقدر شعور داره و با احترام حرف میزنه ادم جا میخوره ازش خواستم یه مدت خونه ما بمونه امروز گفت خیلی خوشحال میشم بمونم و قبول کرد.اینقدر با پسرم بازی میکنه و باهاش مهربونه که من بعنوان یه مادر رفتارم اینجور نیس با بچم.پسرمم وابستش شده واسه همین ازش خواستم بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر ۱۷ ساله با پسرت بازی کنه؟ دیگه همبازی بهتر نبود

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
دختر ۱۷ ساله با پسرت بازی کنه؟ دیگه همبازی بهتر نبود

خو چه مشکلی دارع؟ 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

دختر ۱۷ ساله تو این سن و سال درست نیست خونتون بمونه بلاخره شوهرت یه مرد از بس داستانای عجیب غریب شنیدم از سایه خودمم میترسم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
بخدا خواهر شوهرم قبلا اینقدر ازین بچه بد میگفت که باورم شده بود.البته خواهرشوهرم خورده شیشه داره و ا ...

شاید اولش مشکل داشته خب ...

پسرخالم با ما زندگی میکنه اوایل انقدر اذیت میکرد اشک بابامو درمیاورد بعضی وقتا 

الان انقدر خوب و مهربون شده هیچکس باور نمیکنه این همون بچست 

بخدا خواهر شوهرم قبلا اینقدر ازین بچه بد میگفت که باورم شده بود.البته خواهرشوهرم خورده شیشه داره و ا ...

همیشه همینه واقعا...بیشتر از رو حسودیه.انقدر طرف باشعور و موفقه که حرصشون میگیره و میخوان با کوبیدن طرف بگن آره ما خیلی باشعوریم

قایقی خواهم ساخت...دور میشوم از اعتیاد به نینی سایت
عزیزم.شاید باورت نشه ولی چندسال همین خواهرشوهرم مدام پشت سر این بچه بدوبیراه میگفت همش میگفتم چطور د ...

عزیزم، خداروشکر متوجه شدید که تمامش دروغی بیش نبوده

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات