2777
2789
عنوان

دختر خوانده خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 22 پست
دختر ۱۷ ساله با پسرت بازی کنه؟ دیگه همبازی بهتر نبود

پسر من ۳ سالشه 

دخترعمش۲۰ سال.یه چند روزی مهمون من بود اینقدر که به اون می گفتم بشین شلوغ نکن به پسرم نمیگفتم😂خیلی دختر خوبیه عاشقشم فقط خیلی شیطونه.کودک درونشون فعاله این افراد

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم خیلی دختر خوبیه از بچگی به شوهرم میگه دایی .

به چشماتم اعتماد نکن بد زمونه ایی شده عزیز جان 

وقتی طرف به مادر خودش رحم نکرد ...........

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
خیلی با شعوره .دیشب بهش میگفتم پیرزن کوچولو .حرف زدنش مثل زنای با تجربه قدیمیه

سختی ادم رو قوی میکنه درک ادم بالا میره اگه راونور نیفته و عقده ای نشه. ایول بش

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

این نشون می ده بعضی وقت ها متاسفانه بزرگ شدن بچه ها همراه مادر و پدر نتیجه معکوس می ده یعنی اونقدر نحوه تربیت غلطه که عدمش به ز وجود میشه

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
شاید اولش مشکل داشته خب ... پسرخالم با ما زندگی میکنه اوایل انقدر اذیت میکرد اشک بابامو درمیاورد بع ...

نه اینجور نبود .فک کن اون موقع ۱۲سالش بود خواهرشوهرم مجبورش میکرد اشپزی کنه بعد میومد پیش من با بدجنسی میگفت این بچه تربیت نشدس بلد نیست قاشق کثیفو چربو میذاره روگاز بهش گفتم خو بچس چرا مجبورش میکنی تو این سن کار کنه میگفت نه باید یاد بگیره😣