2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

درس خون درسته ولی حرف گوش کن نیستم کله شقم یکی دستور بده بهم بعدا تلافیشو میکنم البته به غیر از خانو ...

خب عزیزم حرف گوش کن منظورم این بود که نسبت به خانوادم نه غریب کی به غریب گوش میده🤭😂تازه حس میکنم از مامانت بیشتر بابات میترسی😟

جدی!)تازه حس میکنم کینه ای هستی! وقتی بایکی دعوات میشه تا تلافی نکنی ول‌کن نیسی☺️😂یکمم شلیطه ای😂

سلیطه نیستم زود کم میارم کینه ای هستم زیاد اما تلافی ن هارون پورت میکنم اما دلم مهربونه کاریش ندارم می‌سپارم خدا

خب عزیزم حرف گوش کن منظورم این بود که نسبت به خانوادم نه غریب کی به غریب گوش میده🤭😂تازه حس میکنم ا ...

شماهم بگو میگی زنگ میزنه؟ خبری میشه ازش ی خبر خوب ؟ برمیگرده؟ 

سلیطه نیستم زود کم میارم کینه ای هستم زیاد اما تلافی ن هارون پورت میکنم اما دلم مهربونه کاریش ندارم ...

شلیطه تو دعواها چل چل کنی😂ولی حس میکنم از اینایی که بعد دعوا حرص میخوری که چرا فلان حرف نزدم واینا😂

اره درسته میگی زنگ میزنه؟ برمیگرده خسته ام ....

نمیزنه؟ تو بزن 

این دیگه بحث زندگیته من الان با این حس مزرخفم یه چیزی میگم تو کلا ناامید میشی یا امیدوار میشی

ناامید بشی تلاش نمیکنی و زانوی غم بغل میگیری

امیدوارم بشی مغرور میشیو بازم تلاش نمیکنی چون فکر میکنی به خواستت میرسی

پس اینو خودت با توجه به شرایطت و عقلت تصمیم بگیر

2790
2778
2791
2779
2792