2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حس ششمی نیستم ولی حس میکنم یک دختر خیلی مهربونی هستی ولی خیلی حرف نمیزنی با غریب و اینا کم حرفی ولی باخودی ها نه میگی و میخندی. عشقتون یک ظاهر معدب ومغرور دارن که شما آتیش اونو خاموش میکنی☺️من حس ششمی نیستم تاکید می‌کنم فقط حسمو گفتم بهت چون همچین حسی کردم🤗اگرم اشتباهه عذر میخوام چون فقط حسمو گفتم:) 

والا بخدا اخه کسی نمیاد تاپیک حس ششم از بس هر دیقه تاپیک هست راجبش😆

فک‌کنم‌حس ششمیا این عنوانو‌ که میبینن جیغ میزنن میرن یه جای تاریک😐

خدایا پسرمو♥️سالم برسون دستم🧸 😍
والا بخدا اخه کسی نمیاد تاپیک حس ششم از بس هر دیقه تاپیک هست راجبش😆

لازم نبود حتما این نکته رو یاداوری کنی موضوع های دیگه و بیشتری برای خنده پیدا میکنی 

من حس ششمی نیستم ولی حس میکنم یک دختر خیلی مهربونی هستی ولی خیلی حرف نمیزنی با غریب و اینا کم حرفی و ...

نه عزیزم ناراحت چرا عزیز دل اره با غریبه ها زود بر نمیخورم میتونی حس کنی حس کسی که دوسش دارم رو؟

لازم نبود حتما این نکته رو یاداوری کنی موضوع های دیگه و بیشتری برای خنده پیدا میکنی 

عزیزم حرف خنده داری نزدم که بخای بخندی اینجا روزانه ۴۰۰ تا تاپیک حس ششم میزنن موضوع جالب و دلچسبی هم نیس😊 و در ضمن ممنوعه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
نه عزیزم ناراحت چرا عزیز دل اره با غریبه ها زود بر نمیخورم میتونی حس کنی حس کسی که دوسش دارم رو؟

حس میکنم اینقدر مهربون هستی که اونم جذبت شده کلا نسبت بهت یک حس مهربونی دارم اصلا هم مغروری حس نمیکنم بخدا قسم ولی نسبت به عشقتون یکم حس میکنم مغرور که تو بامهربونیت باعث شدی اون بیشتر دوست داشته باشه بازم تاکید کنم حس ششمی نیستم بخدا فقط این حس نسبت بهت دارم 🤗

عزیزم حرف خنده داری نزدم که بخای بخندی اینجا روزانه ۴۰۰ تا تاپیک حس ششم میزنن موضوع جالب و دلچسبی هم ...

اگه دلچسب نیست پس حضورتون اینجا رو متوجه نمیشم اگه هم ممنوعه سایت صاحب داره نی نی یار داره میترکونه نیازی نیست مسخره کنین لطف میکنید اگه نه اعتقاد داری نه علاقه اعتقادات دیگان رو مسخره نکنی 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز