2777
2789
شما سر در اوردی چی شده مثلا عزیزم؟جواب کدوم سوالتو گرفتی؟اگه واقعیت داشت جوابتو میگرفتی ۴۰۰ تا تاپیک ...

تا وقتی که جای کسی نیستی حق نداری بگی چی برداشت کرده از تجربه هاش شاید با یک گفته اروم شده و شما هیچ وقت این رو نه درک میکنی نه میفهمی چون جای اون فرد نبودی پس شمایی که ادعای مد گرایی و به روز بودن رو داری یکم اینا رو یادبگیر لطفا که تا جای طرف نباشی درک از دنیای اون نداری و هیچ حقی تاکید میکنم هیییچ حقی نداری که برای اعتقاداتش نظر بدی ...زیر سوال ببری ...توهین کنی و مسخره کنی و دلیل بخوای حد خودتو بدون و به اعتقادات دیگران توهین نکن و وارد حریم شخصی ادما نشو خانم به روز و عهد جدید 

منم گفتم هرمس بخواد مشکل درست کنه از تاپیک باید بره بیرون وقتی اعتقاد نداری چه معنی میده میای تاپیک؟ ...

منم عرض کردم تاپیک مال شما نیست الان شما که دم از حس ششم میزنی اعتقاداتت قویه راس میگی بگو اسم من چیه همشو نگو اولشم بگی کافیه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عرض کردم تاپیک مال شما نیست الان شما که دم از حس ششم میزنی اعتقاداتت قویه راس میگی بگو اسم من چی ...

من اتفاقا تاکید کردم گفتم حس ششمی نیستم یکم برگرد پیام‌های قبل گلم!! 

اولا این شما بودی توهین کردی من به شوخی نوشتم اومدی بالا گرفتی و اوناییکه میگن مهربونی و‌.. چرت میگن ...

وقتی میبینی کسی داره همچین تاپیکی میزنه و با یک شوخیت ناراحت شده بدون پس حالش اکی نیست پس نیازی نیست توهین کنی و کشش بدی اکی؟ یا بیشتر توضیح بدم برات؟ 

وقتی میبینی کسی داره همچین تاپیکی میزنه و با یک شوخیت ناراحت شده بدون پس حالش اکی نیست پس نیازی نیست ...

عزیزم خواهش میکنم ادامه نده! فقط بهت یک چیزی میگم گوش کن من اولم گفتم حس ششم نیستم فقط از حسم نسبت بهت صحبت کردم خب؟ من خودمم هزار مشکل دارم که ان شاء الله خداکمکم کنه ازتوهم میخوام توی این ماه محرمی شروع کن چله زیارت عاشورا آیت الله حق شناس بگیر ان شاء الله حاجت روا شی

تا وقتی که جای کسی نیستی حق نداری بگی چی برداشت کرده از تجربه هاش شاید با یک گفته اروم شده و شما هیچ ...

عزیزم اینجا عمومیه حریم شخصی نداره این شمایی که نی نی سایتو با فالگیر خونه اشتباه گرفتی حریم شخصی میخای تاپیک نزن اینجا 😊

منم عرض کردم تاپیک مال شما نیست الان شما که دم از حس ششم میزنی اعتقاداتت قویه راس میگی بگو اسم من چی ...

لازم نیست به کسی که چیزی اعتقاد نداره اعتقاداتمونو ثابت کنیم شماهم گفتم حق نداری هی به کسایی که تو این تاپیک به عنوان کسی که اعتقاد دارن یا موافقن بپری و توهین کنی بهشون ایشون اعتقاد دارن و شما داری به اعتقادشون توهین میکنی حق دارن دفاع کنن بحثت بیخوده برو بیرون از تاپیک 

عزیزم اینجا عمومیه حریم شخصی نداره این شمایی که نی نی سایتو با فالگیر خونه اشتباه گرفتی حریم شخصی می ...

نی نی سایت جای مطرح کردن مشکلات و عقیده وها و نی نی بارداری و همه چیه یک سایته که خودش مدیر داره اینطور که پیش میره نیامده از سایت حذف میشی

عزیزم اینجا عمومیه حریم شخصی نداره این شمایی که نی نی سایتو با فالگیر خونه اشتباه گرفتی حریم شخصی می ...

حریم داره فکر نکن چون سایته ازاده حریم نداره اگه واقعا شعور داشته باشی به این پی میبری هر کاربری که بنا شده حق یک تاپیک داره که بنا براعتقاداتش طبق چارچوب سایت میتونه حرف بزنه و فعالیت کنه اگه خارج از قاعده باشه نی نی یار داره سایت و ترکیده میشه شما هم نمیخواد پیغمبر بشی غم امت بخوری اتقاد نداری نیا اینقد شعور و فرهنگ و اختیار از خودت داشته باش که تاپیکایی که مورد علاقه و طبق اعتقاداتت نیستن نری

نی نی سایت جای مطرح کردن مشکلات و عقیده وها و نی نی بارداری و همه چیه یک سایته که خودش مدیر داره این ...

عزیزم من قبلا کاربری داشتم خانم تاپیکامو ببینی میفهمی arz2020 بودم از ۹۴ عضو بودم خودم کاربریمو پاک کردم جدیدا عضو شدم برا من از قوانین نگو لطفا😊

خدابزرگه نیلی جان! بسپار به خدا و دعاکن مشکلاتم حل میشه ❤️😘اعتقاداتم ادامه بده چون حس ششم هست واقعا شاید یکروز همین حس ششم تورو از یک مشکل بزرگ نجات داد🤭همینی که دیگران اعتقاد ندارن😏

خدابزرگه نیلی جان! بسپار به خدا و دعاکن مشکلاتم حل میشه ❤️😘اعتقاداتم ادامه بده چون حس ششم هست واقعا ...

عصبی میشم ادمایی اینطور ادعای مد روز بودن و بافرهنگی دارن ولی حتی معنی کلمه فرهنگ رو نمیدونن ببخش باعث شد به توهم توهین شه :) شرمندتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز