2777
2789
عصبی میشم ادمایی اینطور ادعای مد روز بودن و بافرهنگی دارن ولی حتی معنی کلمه فرهنگ رو نمیدونن ببخش با ...

من خودم حس ششم ندارم بخدا ایقد مشکل دارم بزرگ ترین مشکلم اینه که بابام رضایت نمیده باعشقم ازدواج کنم 4ساله درگیریم خداکنه تا 20سالگیم حداقل بهش برسم ایقد دعا ومیکنم خدابزرگه من که امیدم به خداس! والا کاشکه چشم سوم داتصتشتم حس ششم داشتم هریوالی بود جواب میدادم والا که این بلاتکلیفی تموم بشه

شما نمیتونی برای من تعیین تکلیف کنی خانم خودتو قاطی نکن عرض کردم تاپیک مال شما نیس پس نشو وکیل وصی ش ...

پس چرا شما اینجا نظر میدی؟یکم به حرف هایی ک میزنی پایبند باش ...این خانم اینجا گفتن حس ششمی شما حس ششمی نیستی پس وکیل وصی نشو و رو منبر هم نرو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم خواهش میکنم ادامه نده! فقط بهت یک چیزی میگم گوش کن من اولم گفتم حس ششم نیستم فقط از حسم نسبت ب ...

چشم به روی چشم :) التماس دعا داریم خیلی دعا کنی 

پس چرا شما اینجا نظر میدی؟یکم به حرف هایی ک میزنی پایبند باش ...این خانم اینجا گفتن حس ششمی شما حس ش ...

فعلا که تو شدی وکیل وصی افتادی وسط بحثی که به تو مربوط نیس 😒

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
میشع به من بگی کی ازدواج میکنم؟آیا با اون کسی که الان توی ذهنمه ازدواج میکنم؟

من حس ششم نیستم بخدا فقط حدس جواب این خانوم دادم و ازروی حسی که نسبت بهش داشتم! اگر بخوام واقعا بگم حسم نسبت بهت اینه که تو سال 1402ازدواج میکنی اینو نمیدونم ازدواج میکنی یانه ولی اگر تلاش کنی امیدی هست🤗باااازم میگم حس ششم نیستم ولی حسم اینه😘

نمیدونم چرا ولی فکر میکنم مغروری و اینکه اگه کسی چیزی بهت بگه که ناراحت شی بدجور عصبانی میشی و دمار ...

حس میکنی شغل کسی که دوسش دارم یا قیافش چ شکلی باشه؟

فعلا که تو شدی وکیل وصی افتادی وسط بحثی که به تو مربوط نیس 😒

از اول این بحث به شما مربوط نبود ن من ...وقتی بحثی میکنی منتظر نظرات احتمالی از هرطرف باش و مودب جواب بده ...اونی عهد جدیده و فرهنگ داره ک تو هرشرایطی با کمال احترام و ادب و متانت جواب بده عزیز دل ...من گفتم اگ حرفی میزنی اول خودت انجام بده بعد به بقیه بگو 

استارتر جان من حسی که نسبت بهت دارمو میگم ببین درسته یا نه

به نظرم مغروری اگه کسی یه چیزی بگه که ناراحت شی عصبانی میشی و دمار از روزگارش درمیاری و حقتو میگیری

مبارزه طلبی و دنبال هیجانی و برای آزروهات دست به هرکاری میزنی

درست بود؟یانه؟

انقدر برام عکس دست فرستادن به خدا دیگه دست میبینم حالت تهوع میگیرم ولی اگه پیام شما رو پیدا کردم میگ ...

من زودتر فرستادم 😂😂😂جز اولین نفر اهم بودم ..به هرحال هروقت دوست داشتی و راضی بودی بگو 😚😚

از اول این بحث به شما مربوط نبود ن من ...وقتی بحثی میکنی منتظر نظرات احتمالی از هرطرف باش و مودب جوا ...

خب من کجا تاپیک حس ششم زدم عزیزم که اول بخام خودمو اصلاح کنم؟؟😒😑بعدشم بهتر نیست بجای پرسیدن نظر مردم راجب کارمون نظر و حس اون بالایی رو جلب کنیم؟ببینیم حس اون چیه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
2790
2778
2791
2779
2792