2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب من کجا تاپیک حس ششم زدم عزیزم که اول بخام خودمو اصلاح کنم؟؟😒😑بعدشم بهتر نیست بجای پرسیدن نظر مر ...

من اینجا با خیلی چیزا مخالفم ولی رو میشم و می رم حتی گزارش نمی زنم جز مواردی ک جنسیه و واقعا میفهمی طرف مشکل و قصد و قرض داره ..رد شو و برو همینقدر ساده ..اگ همه تاپیک های سایت مفید بود این حس ششم فقط لطمه زننده بود یچیز ولی ما ک مطلب مفید ندیدیم زیاد اینم سرگرمیه 

من پیامی ک ریپلی کردم رو میگم ن نظرتون درمورد حس ششم...

واقعا نمیدونم من یه کمی از حس ششم مامانمو به ارث بردم که همیشه جوابای خودمو بهم برعکس میگه   ...

الان حست برای من درست بود حس میکنی کسی که دوسش دارم دوسم داره؟

عزیزم عکستو دوبارهبفرست تابگم فقط برام دعا کن

چشم عزیزم  ..خدا مشکلات همرو حل و گره همه رو باز کنه امشب ک خیلی دلم گرفته و کلی گریه کردم ...

انشالله خدا دل شمارو هم آروم کنه حاجتتون رو بده و آرامش و سلامت و شادی و خنده و حال خوب مهمون تک تک لحظه لحظه های زندگیت باشه

من اینجا با خیلی چیزا مخالفم ولی رو میشم و می رم حتی گزارش نمی زنم جز مواردی ک جنسیه و واقعا میفهمی ...

به هر حال آینده رو جز خدای متعال کسی نمیدونه و نخواهد دانست امیدوارم مشکل اسی هرچیه حل شه ولی بهتره با حرفای مردم دلسرد یا دلگرم نشه هرچی خدا تو تقدیرش نوشته همون میشه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز