2777
2789
نه اتفاقا از نظر من تو مغرور نیسی اصلا برعکسی

همه حرفاشون که درست نبود ولی خوب میگم من تلفیقی ازین دوتام هم مغرورم هم غرور ندارم ولی حس شما برای کسی که دوسش دارم درست بود نگفتی حس میکنی برگرده؟ اشتی کنیم ینی؟

میگن کف دست حس شش ما با بقیه فرق داره از رو اون متحده میشن .... ویژگی منو بگو

حالا برعکس درمیاد 

بابا من همش 15 سالمه تازه حسم همیشه جوابای خودمو برعکس میگه مثلا میگه اره من میدونم میشه نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم عزیزم  ..خدا مشکلات همرو حل و گره همه رو باز کنه امشب ک خیلی دلم گرفته و کلی گریه کردم ... ...

من نسبت به تو میدونی چه حسی دارم؟ حس میکنم یک آدم باسیاست و موزی هستی نه موزی بدوها نه خوبو درک وفهمتم بالاس 

همه حرفاشون که درست نبود ولی خوب میگم من تلفیقی ازین دوتام هم مغرورم هم غرور ندارم ولی حس شما برای ک ...

اون مغروره یکم باید نازشو بکشی برو وهنرتو نشن بده برو که ببینه چقد دوستش داری وتلاش میکنی که بیاد سمتت مطمعنم آشتی میکنین

همه حرفاشون که درست نبود ولی خوب میگم من تلفیقی ازین دوتام هم مغرورم هم غرور ندارم ولی حس شما برای ک ...

این یکی واقعا سخته

اینو دیگه باید با عقل جواب بدی 

عقلم میگه اگه دوسش داری غرورتو بزار کنار خودت واسه اشتی 

یش قدم شو اگه قبولت کرد که یعنی دوست داره اگه هم نه که تو میدونی کجای کاری

حالا برعکس درمیاد  بابا من همش 15 سالمه تازه حسم همیشه جوابای خودمو برعکس میگه مثلا میگه اره م ...

میخوام یک چیزی بگم من حس ششم نیستم بخدااااااا نیسم ولی حس میکنم تو یک دختر درس خون هستی🤭حرف گوش کن! معدب! با رفیقام خیلی اوکی هستی☺️

میخوام یک چیزی بگم من حس ششم نیستم بخدااااااا نیسم ولی حس میکنم تو یک دختر درس خون هستی🤭حرف گوش کن! ...

درس خون درسته ولی حرف گوش کن نیستم کله شقم یکی دستور بده بهم بعدا تلافیشو میکنم البته به غیر از خانوادم

یه اخلتق گند دیگمم اینه که دوس دارم حرف حرف خودم باشه