2777
2789
اگه دلچسب نیست پس حضورتون اینجا رو متوجه نمیشم اگه هم ممنوعه سایت صاحب داره نی نی یار داره میترکونه ...

خوشحالم که شما هنوز تو عهد بوق موندی و به این خرافات اعتقاد داری😊یاعلی

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
اره والا

شماخودت یک تازه وارد هستی! نیازی نیست بیای توی تاپیکی که خوشت نمیاد نیا مجبورت مه نکردن الانم خیلی محترمانه خارج شد بحث هم پیش نیاد! اینجا نی نی یار داره اگر مشکلی باشه میترکونن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس میکنم اینقدر مهربون هستی که اونم جذبت شده کلا نسبت بهت یک حس مهربونی دارم اصلا هم مغروری حس نمیکن ...

میدونم دسته نه همینی که حس میکنی برام ارومم میکنه مرسی که اینقد خوب حسم میکنی :) از خوبی خودت میاد ولی اره طرفمم مغروره حسی که ازم میگیری بنظرت طرفم برمیگرده؟ اشتی میکنه؟حست پاکه و خالص برای همین میتونی حس کنی حس ششم چیز خاصی نیست ولی برای بعضی چیزا میتونی حس کنی بعضیام نه اصلا :)) 

ربطی به عهد وبوق واینا نداره! هرکس یه هنر خدا بهش داده یکی حس ششم یکی چشم سوم یکی ذهن خوانی این شمایی که از این چیزا سر درنمیاری

شماخودت یک تازه وارد هستی! نیازی نیست بیای توی تاپیکی که خوشت نمیاد نیا مجبورت مه نکردن الانم خیلی م ...

من طرف صحبتم استاتر بود نه شما دوست عزیز هرموقع اومدم تاپیک شما نظر دادم میتونی بیای نظر بدی الان مربوط به شما نمیشه لطفا دخالت نکن

اعتقادمه عزیز منم خوشحالم که با یک عهد جدیدی که یاد نگرفته فرهنگ یعنی احترام به هر اعتقادی اشنا شدم :) یاحق 

میدونم دسته نه همینی که حس میکنی برام ارومم میکنه مرسی که اینقد خوب حسم میکنی :) از خوبی خودت میاد و ...

تو اینقدر مهربون هستی که خودش پشیمون میشه میاد سمتت ولی یکم تلاش کن خدابزرگه

ربطی به عهد وبوق واینا نداره! هرکس یه هنر خدا بهش داده یکی حس ششم یکی چشم سوم یکی ذهن خوانی این شمای ...

شما سر در اوردی چی شده مثلا عزیزم؟جواب کدوم سوالتو گرفتی؟اگه واقعیت داشت جوابتو میگرفتی ۴۰۰ تا تاپیک حس ششم نمیزدی نیاز به بحث کردن نمیبینم ادامه بده موفق شی 

لطفا خارج شو اعصاب خوردی هم درست نکن ممنون ازت! 

شما نمیتونی برای من تعیین تکلیف کنی خانم خودتو قاطی نکن عرض کردم تاپیک مال شما نیس پس نشو وکیل وصی شما حق داری درمورد تاپیک خودت نظر بدی 

من طرف صحبتم استاتر بود نه شما دوست عزیز هرموقع اومدم تاپیک شما نظر دادم میتونی بیای نظر بدی الان مر ...

هرکسی که اعتقاد داره تو این تاپیک صحبت میکنه و از اعتقاداتش در مقابل توهینات دفاع میکنه پس اگر اعتقاد نداری لازم نیست نه بیای تو تاپیک نه توهین به اعتقادات بکنی این رو باید مثل اینکه به عهد جدیدایی که دم از بافرهنگی مزنن و فکر میکنن فرهنگ در خارج از کشور که هر کس سرش تو کار خودشه نهفته شده یاد داد نه عزیز فرهنگ اینم هست که اعتقاد من یه چیزه و تو توهین نکنی بهش :) ازین به بعد به اینم دقت کن که عهد جدید بودن بافرهنگی هم میطلبه ...

شما نمیتونی برای من تعیین تکلیف کنی خانم خودتو قاطی نکن عرض کردم تاپیک مال شما نیس پس نشو وکیل وصی ش ...

منم گفتم هرمس بخواد مشکل درست کنه از تاپیک باید بره بیرون وقتی اعتقاد نداری چه معنی میده میای تاپیک؟ نیا اعصاب ماروهم خورد نکن با این حرفا و انرژی های منفی! 

هرکسی که اعتقاد داره تو این تاپیک صحبت میکنه و از اعتقاداتش در مقابل توهینات دفاع میکنه پس اگر اعتقا ...

اولا این شما بودی توهین کردی من به شوخی نوشتم اومدی بالا گرفتی و اوناییکه میگن مهربونی و‌.. چرت میگن چون معلومه اخلاقت همچینم خوب نیس که با یه شوخی بالا بگیری باااااای 

هرکسی که اعتقاد داره تو این تاپیک صحبت میکنه و از اعتقاداتش در مقابل توهینات دفاع میکنه پس اگر اعتقا ...

ولش کن عزیزم شعورندارن تو ناراحت خودت نکن/خب بسپاره خدا خدا کمکت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز