2777
2789
نمیزنه؟ تو بزن  این دیگه بحث زندگیته من الان با این حس مزرخفم یه چیزی میگم تو کلا ناامید میشی ...

اوهوم باشه فک میکنی زنگ بزنم اشتی میکنیم؟چ ری اکشنی نشون بده؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلیطه نیستم زود کم میارم کینه ای هستم زیاد اما تلافی ن هارون پورت میکنم اما دلم مهربونه کاریش ندارم ...

من یه چیزی بهت بگم حس میکنم با یک فرد مذهبی ازدواج میکنی! بعد یک حدس می‌زنم بگو ببینم درسته! چون من حس ششم نیستم فقط حسمو نسبت بهت گفتم! اسمت فاطمه یا زهرا باشه😶فقط حس کردما حس شایدم غلطه😐😂

راستش من حس میکنم تا نگ نزنی نمیزنه پس اگر میتونی بزنگش

درست حس میکنی میگی زنگ بزنم اشتی میکنیم؟ یا بحث میکنه باز ؟ دوسم داره ؟ برمیگرده توروخدا بگو من موندم    

عزیزم شما اگه متاهل نباشی یه نفر هست که خودت دوستش داری اونم احتمالا دوستت داره و توی زندگیت هست شایدم بعدا وارد زندگیت بشه و زندگیتونم خوبه ولی احتمالا جدا بشین ولی باز من خیلی کف بینی بلد نیستم که بگم چیزایی که گفتم صد در صده در حدی که میدونستم گفتم شاید کلا اشتباه باشه

درست حس میکنی میگی زنگ بزنم اشتی میکنیم؟ یا بحث میکنه باز ؟ دوسم داره ؟ برمیگرده توروخدا بگو من موند ...

بااینکه من یک حس ششمی نیستم میگم اشکتو پاک کن و یک آهنگ شاد گوش کن به چیزای مثبت فکرکن زنگ بزن و عذر بخواه صدرصد آشتی میکنین

بااینکه من یک حس ششمی نیستم میگم اشکتو پاک کن و یک آهنگ شاد گوش کن به چیزای مثبت فکرکن زنگ بزن و عذر ...

بند نمیاد اشکم حست بهم درسته اول هفته حف زدیم باهم بحث کرد باهام ولی بازم من ناامید نیستم برای برگشتش تو چی؟

عزیزم شما اگه متاهل نباشی یه نفر هست که خودت دوستش داری اونم احتمالا دوستت داره و توی زندگیت هست شای ...

زهرا خانوم 🤗دمت گرم! 🤭من یه چیزی بگم ناراحت نمیشی؟ حس میکنم شما یک دختر پرو هستید که ازخودت ن دفاع میکنین! به هرنحوی شده طرف حق هستید 😘کاملا جذبه دار هستید!!! ومغرور

بند نمیاد اشکم حست بهم درسته اول هفته حف زدیم باهم بحث کرد باهام ولی بازم من ناامید نیستم برای برگشت ...

برمیگرده غصه نخور یک چی بگم اسم عشقت محمد یاعلی ضا نیست؟ یا شایدم بوالفضل! متولد دی نیست؟