2777
2789

به پهلو بخوابی اینطوری نمیشه. منم یه بار بختک برام اتفاق افتاد. تا چند روز حالم بد بود. انگار مرگو به چشم دیدم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یه بار تونستم از تخت پایین برم اما گردنم و سرم انگار به بالش چسبیده بودن!!! بعدش یه نیرویی منو دو ...

واقعا جدی میگین؟؟؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
پناه بر خدا .بعد میگن خرافاته

والا من همیشه شوهرم ساعت شش صبح میره سر کار و دانشجوی ارشد هم هست

یه روز ساعت هشت و ربع تو خواب و بیداری بودم که مدام به خودم میگفتم بلند شم باز میگفتم یه کوچولو دیگه بخواب که یهو صدای در بسته شدن خونه رو شنیدم بعد شنیدم‌که شوهرم زیر لب داشت سوت میزد و از صدای سوتش متوجه شدم رفت اتاق کناری و داشت با کتابای کتابخونه ور میرفت

با خودم گفتم چرا این اینقدر زود اومده چرا داره سوت میزنه اون که همیشه مراعات خواب منو داره؟ یعنی دانشگاه داره؟ چرا به من نگفته؟ چرا رفتارش اینقدر عجیب شده 

که خواستم صداش کنم دیدم صدام تو گلوم خفه شده و اونم سریع متوجه شد و اومد بالای سرم و تمام بدنم شروع کرد به گر گرفتن و تپش قلب که معمولا هر وقت بختک میوفته روم اینجوری میشم

دیگه با ایت الکرسی نجات پیدا کردم

ببخشید گیج شدم پس یعنی شوهرت نبود؟

نه نبود خودشو شبیه شوهرم کرده بود

دیروز هم که گفتم بهم سلام کرد صدای شوهرمو تقلید میکرد

گفت «سلام فلانی خانم»

البته حسش اصلا شوهرم نبود فقط صداش شوهرم بود 

من ایجور نشدم کسی خفم کنه ولی یبار روح داشت جدا میشدازتنم توخاب بودم نتونستم تکون بخورم سنگین شدم  قل هوالله میخوندم بعد بایه صدایی آروم برگشت روجسمم دیگه تونستم تکون بدم بدنمو. اینم بختک بوده؟؟؟؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
والا من همیشه شوهرم ساعت شش صبح میره سر کار و دانشجوی ارشد هم هست یه روز ساعت هشت و ربع تو خواب و ب ...

خب لابد همش خاب بوده دیدی شوهرت اومده وسوت زده.. توخابم بختک گرفتت