2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شب زیاد وول میخورم  چاقو نره تو چشم و چالم

نه خانمی..بازش نمیکنی ...فقط میزاری زیرمتکا..

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...
منم قبل تاهلم زیاد میگرفتم  الان کاریم نداره  خخخخخ شوهر کردم از شوهرم میترسه

😂

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
منم تقریبا ماهی یکی دوبار .کاش آدم میدونست درمانش چیه 

من تقریبا۱۲سال فلج خواب میشدم شدید یعنی بعدش بدن درد وسردرد بدی داشتم فقط توی ۹ماه بارداریم نشدم

الانم گوش شیطون کر چندماهیه خبری نیس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
شما حتما به خودت تلقین میکنی ک تاثیر داره و جواب میده منم اینکارو میکنم از امشب

احسن....حتماجواب میگیری ...

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...
من تقریبا۱۲سال فلج خواب میشدم شدید یعنی بعدش بدن درد وسردرد بدی داشتم فقط توی ۹ماه بارداریم نشدم ال ...

کاری کردی تو بارداری

مثلا دعای خاصی از جایی گرفتی

البته من تو بارداری مدام‌ذکرمیگفتم ک تاثیرداشت خداروشکر بچم آروم شد

کاری کردی تو بارداری مثلا دعای خاصی از جایی گرفتی البته من تو بارداری مدام‌ذکرمیگفتم ک تاثیرداشت خ ...

نه کاری نکردم اخرای بارداریم بود یهو یادم افتاد چندماهه خبری نیست

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"