2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یه بار تونستم از تخت پایین برم اما گردنم و سرم انگار به بالش چسبیده بودن!!! بعدش یه نیرویی منو دوباره برگردوند سر جام و منو خوابوند رو تخت

هر وقت فلج خواب اتفاق میفتاد تمام دیوارهای اتاقم نامرئی می شدن و میتونستم پشت دیوارا رو ببینم... ضمنا همیشههههه هم موقع طلوع خورشید وقتی که هوا هنوز گرگ و میشه اینجوری میشدم

آخرین بار که این اتفاق برام افتاد حتی صداشو شنیدم که به شوخی تهدید میکرد و عزرائیل رو صدا میزد

نه اصلا فایده نداره امتحان کردم بازم سراغم میاد

نه اصلا...من خودم اغلب شبایه چاقومیزارم زیربالشم وبدون دغدغه اون حس وحالت میخوابم....

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...
من یه بار تونستم از تخت پایین برم اما گردنم و سرم انگار به بالش چسبیده بودن!!! بعدش یه نیرویی منو دو ...

من اصلا صدا نمیشنوم بعضی وقتا نشستن یه فردی رو روی بدنم حس میکنم که میخواد خفه م کنه.بعضی وقتا آدمه نیس ولی دستش از زیرسرم فشار میده .هیچ وقتم صورتشو نمیبینم

من یه بار تونستم از تخت پایین برم اما گردنم و سرم انگار به بالش چسبیده بودن!!! بعدش یه نیرویی منو دو ...

اون روحته که حس میکنه نه جسم

روحت بلند شده رفته پایین تخت

منم دقیقا اینشکلی شدم اما خودم دوباره برگشتم به تختم