2777
2789
فک کنم چنددقیقه درگیر بودم بیدارشدم باز خوابیدم بازگرفت .دیگه ازترس نخوابیدم.نمیدونم حس میکنم دورمو ...

من چشامو میتونم باز کنم اما اصلا هیچ قسمت از بدنم حتی انگشتمو نمیتونم تکون بدم، بعدم انگار که زلزله شدید اتفاق میوفته همه جا حس میکنم تکون بد میخوره اما اصلا نمیتونم از جام بلند بشم 

منم روزایی ک خیلی ناراحت شم  شب توی خاب   حس میکنم ک بیدارم  ولی ن میتونم تکون بخورم ...

والا من دوسه ساعت پیش خوابیدم از هیچیم‌ناراحت نبودم

حس میکردم یه دستی زیرگردنمو فشارمیده

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فک کنم چنددقیقه درگیر بودم بیدارشدم باز خوابیدم بازگرفت .دیگه ازترس نخوابیدم.نمیدونم حس میکنم دورمو ...

باید آب بخوری جاتو عوض کنی عزیز

من پاهام باید کلا بیرون از پتو باشه

حتی زمستونا

والا من دوسه ساعت پیش خوابیدم از هیچیم‌ناراحت نبودم حس میکردم یه دستی زیرگردنمو فشارمیده

من رفتم دکترهم بخاطرش  میگفت همچین چیزی توی علم پزشکی نیست   ولی سعی کنید بدون فکرکردن و درگیری بخابید

منم اینجوری میشدم انگار چشات بازه دوبر وپشت سرت را کامل میبینی ولی قدرت تکون دادن اعضای بدنت رانداری یبار من بختک افتاد روم دراز کشیده بددم انگاریه شبح سیاه بایه فانوس که تو کارتونا دیدم دستش بود اومدپشت سرم نشست کلا فلج شدم فقط تو دلم اینقد یا علی گفتم تا بیدارشدم

عزیزم...هروقت خواستی بخوابی یه چاقویاکاردآشپزخانه بذارزیربالش یامتکا دیگه هیچ وقت اون حس خفگی وپوچی گری نمیادتوخوابت..

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...