گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 عنوان دوستای دماغ عملی بیاین سوال دارم 174 بازدید | 19 پست خیلی دودل شدم تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی. 1399/05/28 | 15:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 راسته که میگن دکتری که مش استفاده نمیکنه وبیمارش بعد عمل زیاد ورم نداره کارش خوب نیس تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 توروخدا بیاین نظرتون رو بگین تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 مش چیه؟؟؟ فیتیله بینی برا جلو گیری از خونریزی تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
باروخ عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 933 راسته که میگن دکتری که مش استفاده نمیکنه وبیمارش بعد عمل زیاد ورم نداره کارش خوب نیس اصلا و ابدا جه حرفا منم عمل کردم اصلا تامپون که نداشتم هیچی ورم هم کم داشتم تازه از مهارتشونه که کمتر کبود بشی و ورم نکنی زیاد به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
dorsaaakbari عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1406 فیتیله بینی برا جلو گیری از خونریزی آها، نمیدونم عزیزم من ۵ سال پیش عمل کردم هم مش داشتم هم تا یک ماه بعد عمل بینیم تو گچ بودولی نتیجه فوق العاده شد
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 اصلا و ابدا جه حرفا منم عمل کردم اصلا تامپون که نداشتم هیچی ورم هم کم داشتم تازه از مه ... چون دکترم خیلی سختگیره میگه دس به سوراخای بینی نمیزنم کارش طبیعیه خیلی میترسم که تغیر نکنم زیاد تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 آها، نمیدونم عزیزم من ۵ سال پیش عمل کردم هم مش داشتم هم تا یک ماه بعد عمل بینیم تو گچ بود ولی نتیج ... یک ماه؟اذیت نشدی تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
cutecat عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 911 استارتر بااجازه.جریان قالب های کنترلی و اسکن سه بعدی صورت راسته؟کسی اینجوری عمل کرده؟
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 آها، نمیدونم عزیزم من ۵ سال پیش عمل کردم هم مش داشتم هم تا یک ماه بعد عمل بینیم تو گچ بود ولی نتیج ... سوم نوبت عمل دارم بخدا از استرس و تپش قلب خوابم نمیبره ازروزی میترسم که گچشو باز کنم نتیجشو ببینم تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
گلدون۱۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 978 استارتر بااجازه.جریان قالب های کنترلی و اسکن سه بعدی صورت راسته؟کسی اینجوری عمل کرده؟ متوجه نشدم عزیزدلمچطوریه تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
cutecat عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 911 متوجه نشدم عزیزدلم چطوریه تو گوگل دیدم یه سری اسکن سه بعدی از صورت انجام میدن بعد قالب برای بینی میسازن مثلا بینی تو این فرم به این صورت میاد قبل عمل ...حالا اینکه عینا عین قالب دربیاد و از ۱۰۰ درصد ۸۰ درصد به چیزی که دکتر درنظر گرفته شبیه باشه برام سواله
dorsaaakbari عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1406 یک ماه؟اذیت نشدی چرا خیلی اذیت شدم ولی بینیم خیلی کوچولو شد
dorsaaakbari عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1406 سوم نوبت عمل دارم بخدا از استرس و تپش قلب خوابم نمیبره ازروزی میترسم که گچشو باز کنم نتیجشو ببینم درد و اینا که نداره اصلا فقط تا چند روز کلافه ای همیناگرم راجب دکترت تحقیق کردی و رفتی مطب سبک عملشو دیدی نگران نباش خوب میشه