2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راسته که میگن دکتری که مش استفاده نمیکنه وبیمارش بعد عمل زیاد ورم نداره کارش خوب نیس

اصلا و ابدا جه حرفا 

منم عمل کردم اصلا تامپون که نداشتم هیچی ورم هم کم داشتم 

تازه از مهارتشونه که کمتر کبود بشی و ورم نکنی زیاد

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  
اصلا و ابدا جه حرفا  منم عمل کردم اصلا تامپون که نداشتم هیچی ورم هم کم داشتم  تازه از مه ...

چون دکترم خیلی سختگیره 

میگه دس به سوراخای بینی نمیزنم 

کارش طبیعیه خیلی میترسم که تغیر نکنم زیاد

تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
آها، نمیدونم عزیزم‌ من ۵ سال پیش عمل کردم هم مش داشتم هم تا یک ماه بعد عمل بینیم تو گچ بود ولی نتیج ...

سوم نوبت عمل دارم بخدا از استرس و تپش قلب خوابم نمیبره ازروزی میترسم که گچشو باز کنم نتیجشو ببینم

تو عاشق نبودی که درد دل عاشقا رو بفهمی.
متوجه نشدم عزیزدلم چطوریه

تو گوگل دیدم یه سری اسکن سه بعدی از صورت انجام میدن بعد قالب برای بینی میسازن مثلا بینی تو این فرم به این صورت میاد قبل عمل ...حالا اینکه عینا عین قالب دربیاد و از ۱۰۰ درصد ۸۰ درصد به چیزی که دکتر درنظر گرفته شبیه باشه برام سواله

سوم نوبت عمل دارم بخدا از استرس و تپش قلب خوابم نمیبره ازروزی میترسم که گچشو باز کنم نتیجشو ببینم

درد و اینا که نداره اصلا فقط تا چند روز کلافه ای همین

اگرم راجب دکترت تحقیق کردی و رفتی مطب سبک عملشو دیدی نگران نباش خوب میشه