بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
موافقید؟ من که اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم با مامانم درد دل نکنم. فقط با مامانم. بجز م ...
عزیزم این منظورش اینکه با هرکسی که از راه میرسه درد دل نکن.وگرنه هر آدمی نیاز داره فقط یک نفر باشه همه حرفاشو بهش بزنه وگرنه دق میکنه.این حرفای بی خودی ام بزار کنار
منه خاک تو سر به خواهر شوهرم میگفتم مشکلات نازاییم. یه روز پریودم دیر شده بود میخواستم برم آزمایش بهمگفت کجا داری میری تو ک اصلا تخمک نداری .تا صبح گریه کردم 😔😏
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
موافقید؟ من که اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم با مامانم درد دل نکنم. فقط با مامانم. بجز م ...
هه منو بگو
باخواهرم درد و دل کردم ک اره من بایکی دوستم اون سر دنیا من جنوب اون شمال ۶ساله براهمین خواستگلرمو قبول نمیکنم حالا تا سر یه بحث کوچیک میشه بهم میگه اره برو تواتاق با دوست پسرت بحرف ابرو نزاشته برام خاک توسرمن