از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
خوش به حالت حالا باز شما به مامانت میگی. من حتی به مامانمم نمیتونم بگم چون عمش غصه میخوره دیگه شبا ن ...
کار درست همین هست
کامنت های من توی همین تاپیک رو بخون
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من حتی با مامانمم نمیتونم درد ودل کنم با اینکه خیلی دوست داشتم و خودشم میگف همه چیزو به من بگو چون متاسفانه اون هم موقع دعوا همشو میزنه تو صورتم و آبرومو میبره و یا میگه اه حوصلمو سر بردی خیلی سال بود که یاد گرفته بودم با کاغذا و خدا و دیوارا و پرنده هام درد و دل کنم ولی یه روز احمق شدم خیلی دلم شکسته بود از مامانم و همه چیز و کاسه صبرم لبریز شد و متاسفانه به یه دوستام که خیلی بهش اعتماد داشتم و چندین سال بود با هم دوست بودیم گفتم ازون روز رفتاراش عوض شد انگار برگ برنده دستش بود دیگه حتی از خودش نمیگف خلاصه که با هیچکی مطلقا هیچکس درد و دل نکنین چون من خودم به شخصه از هیچکس دلِ خوشی ندارم و البته با هیچکی هم بیشتر از ظرفیتش صمیمی نشین. میدونم اگه طرفتون آدم مهربون و با فهم و درکی باشه چقدر لذت بخشه اینکار ولی اونم تا یه جایی بازی میکنه اگه قضیه جدی شد اون وقت از خودتون متنفر میشین