2777
2789
مادر که هر کس نیست

آره چای نمی‌خوام از مشکلاتم ناراحت بشه 

متاسفانه نمی‌دونم چرا باب نمیشن همش هر چی میشه میذارم کف دستش

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موافقید؟  من که اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم با مامانم درد دل نکنم. فقط با مامانم.  بجز م ...

خوش به حالت حالا باز شما به مامانت میگی. من حتی به مامانمم نمیتونم بگم چون عمش غصه میخوره دیگه شبا نمیخوابه. همش دیگه گریه میکنه. من با هیچ کس درد و دل نمیکنم. کلا با کسی صمیمی نیستم خوشم نمیاد با کسی صمیمی باشم . رفاقت فقط با مامانم دارم. که اونم نمیشه گفت. 

من باید خواهرم همه زندگیمو بدونه...اصلا راه نداره

😂😂😂😂😂😂

من مامانم 😐😐😐

راضی نیستم دلم نمی‌خواد بهش بگم

که هم ناراحت نشه هم دخالت نکنه اما وقتی ازم می‌پرسه دلم میسوزه میگم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

اسی منظورش اصلادردودل کردن که نیست منظورش اینه ببین طرف مقابلت کیه موقع دردودل، دیگه آدم بامادرنتونه دردودل کنه میپوکه 

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

با خدا فقط درد و دل میکنم اینقدر هم عالیه

خیالم هم راحته اینطوری

هر چی دلم میخواد بهش میگم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
خوش به حالت حالا باز شما به مامانت میگی. من حتی به مامانمم نمیتونم بگم چون عمش غصه میخوره دیگه شبا ن ...

منم مامانم خیلی تو فکر می‌ره

کانگورو ئه خیلی بامزه لم داده ب اون خندم‌گرفت 😘😘😘😘😉😉😉😉👍👍👍

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯

من فقط با همسرم درددل ميكنم چون فقط اون ميتونه آرومم كنه يا راهنمايى و حمايتم كنه ولى چيزاى خوشحال كننده رو به مامانمم ميگم ذوق كنه 😊

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 
من فقط با همسرم درددل ميكنم چون فقط اون ميتونه آرومم كنه يا راهنمايى و حمايتم كنه ولى چيزاى خوشحال ك ...

آفرین عزیزم خیلی عاقلی

ولی من همسرم پایه نیس

به حرفام گوش نمی‌ده

من فقط با مشاور درد دل میکنم 

دیدی تو این فیلم خارجی ها روی یک کاناپه دراز کشیده حرف میزنه بعد پا میشه میره..... همین بهترین کار هست

خانواده جبهه میگیرن یا غصه میخورن یا عاطفی نظر میدن 

دوست هم که اصلا هیچی ....

ولی مشاور اگر لازم باشه بهترین و بی طرف ترین راهکار رو میده 

اگر نه ، که آدم صحبت میکنه و سبک میشه و خودش بین صحبت ها ش به تحلیل درست از موضوع می رسه 

میدونم قیمت مشاوره زیاد هست و تحت بیمه هم فکر کنم نیست 

ولی 1480 حتی بهتر از هر دوست و خانواده ای هست 

به هیچ دردی هم که نخوره به درد درد دل میخوره 

میشه حتی کد و ساعت کار مشاور رو گرفت و همیشه با خودش صحبت کرد 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!