2777
2789
عنوان

ختنه به روش حلقه

15134 بازدید | 22 پست

سلام 

امروز پسرم و به روش حلقه ختنه کردم اونقد حالم بد شد از دکترنپرسیدم چه مراقبت هایی میخواد

فقط گفت سه ساعت دیگه میتونی بشوریش

خواستم بشورمش دیدم روش چسبه 

تا فردا بعدازظهر که ازشون بپرسم چیکار کنم اون چسب رو باز کنم یا بمونه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئن نیستم ولی فک کنم اون چسب باید خودش بیفته

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خیلییی سخته خیلییی همون روز اول حلقش کنده شد؟؟

نه چند روز بعدش وقتی خوب میشه حلقش یا کلا کنده میشه یا تا نصفه کنده میشه که دکتر خودش یهو میکنش بعد چندروزی که گفته بیارش چند وقتشه

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
چیزی دست گیرم نشد از عصر دارم سرچ میکنم اگه مطلبی دارین برام بفرستین خیلییی ممنون میشم

عین گیجا اصا یادم رفته اخه مامانم بود من اصا دست نمیزدم بلد نبودم پوشک کنم

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
نه چند روز بعدش وقتی خوب میشه حلقش یا کلا کنده میشه یا تا نصفه کنده میشه که دکتر خودش یهو میکنش بعد ...

الان دوماه و ده روزه

آره میدونم فقط مشکلم چسبیه که دورش چسبونده 

حلقه و نخ رو میدونم نباید دست بزنم

شوهرم چیزی نپرسیده آخه اون پیشش بود من داخل نرفتم حالم بد شد از بس گریه کردم