2777
2789
عنوان

ختنه به روش حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 15135 بازدید | 22 پست
عین گیجا اصا یادم رفته اخه مامانم بود من اصا دست نمیزدم بلد نبودم پوشک کنم

دور از جون منم با مامانم دوتایی عوض کردیم آخه شستیم با آب ولرم و صابون آخه پی پی کرده بود یکم خورده بود بهش 

نمیدونم کاردرستی کردم یا نه آخه یه جا خوندم اگه پی پی بهش بخوره باید با آب وصابون بشوریش که عفونت نکنه

دور از جون منم با مامانم دوتایی عوض کردیم آخه شستیم با آب ولرم و صابون آخه پی پی کرده بود یکم خورده ...

پس از جراحی ممکن است یک باند وازلینی روی آلت نوزاد قرار داده شود که معمولاً با اولین ادرار نوزاد می‌افتد. متخصصان اطفال نظرات متفاوتی در مورد لزوم ادامۀ استفاده از پانسمان برای آلت تناسلی در حال بهبود دارند، بنابراین نظر پزشک کودک خود را بپرسید. اگر توصیه شده است که به پانسمان ادامه دهید، به احتمال زیاد به شما گفته می‌شود که قبل از پیچیدن یک گاز استریل کوچک دور محل یا قرار دادن یک باند روی آن، کمی وازلین روی سر آلت تناسلی بمالید تا پانسمان به پوست نچسبد. اگر پزشک شما معتقد به استفاده از پانسمان نیست، ممکن است به شما گفته ‌شود که برای روز اول یا بعد از آن نیز بعد از هر تعویض پوشک، کمی وازلین یا پماد آنتی‌بیوتیک به آن ناحیه بزنید، فقط برای اینکه مانع از ساییده شدن پوشک به آلت تناسلی شود.

دو پوشک به نوزاد بپوشانید: این کار اختیاری است، اما به کاهش درد کمک می‌کند. پوشاندن دو پوشک به نوزاد، به محافظت از آلت تناسلی او کمک می‌کند و از فشار آوردن ران‌ها به آن جلوگیری می‌کند؛ همچنین می‌توانید به منظور کاهش درد، یک کیسۀ حاوی یخ را بین دو لایه پوشک قرار دهید. در این مورد نیز لازم است نظر پزشک کودک را بپرسید.

وقتی ناحیۀ ختنه به طور کامل بهبود پیدا ‌کرد، شما همچنان به تمیز نگه داشتن آلت تناسلی و پاک کردن هر گونه مدفوع روی آن ادامه دهید. گاهی نیز کمی از پوست ختنه‌گاه باقی می‌ماند، اگر این مورد برای کودک شما پیش آمده است، در زمان حمام کردن، پوست را با ملایمت بکشید و زیر آن را تمیز کنید.

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوماه و ده روزه آره میدونم فقط مشکلم چسبیه که دورش چسبونده  حلقه و نخ رو میدونم نباید دس ...

اگر سر آلت تناسلی نوزاد کمی قرمز است، نگران نشوید. ترشحات زرد رنگ نیز کاملاً طبیعی است و تنها به این معنی است که بدن در حال ارسال مایعات شفابخش به این ناحیه است. حتی دیدن یک لکۀ کوچک خون در پوشک نوزاد نیز طبیعی است. اما اگر کودک شما هر یک از علائم زیر را دارد، فوراً به پزشک کودک اطلاع دهید. این علائم می‌تواند به معنای عفونت یا مشکلات دیگری باشد:

• تب کردن کودک
  • ورم شدید آلت و بیضه
  • مشکل در ادرار کردن
  • ادرار نکردن نوزاد حداکثر ۲۴ ساعت پس از ختنه
  • زخم‌های پوسته‌پوسته و ترشح‌کننده
  • قرمزی ناحیۀ ختنه بیشتر از پنج روز
  • ادامۀ ترشحات زرد رنگ بیشتر از یک هفته
  • خونریزی مداوم محل ختنه
  • تغییر رنگ و تیره شدن نوک آلت
  • خون‌مردگی وسیع آلت و بیضه
  • افتادن حلقه در کمتر از سه روز یا نیفتادن حلقه تا ۱۰ روز پس از ختنه
پس از جراحی ممکن است یک باند وازلینی روی آلت نوزاد قرار داده شود که معمولاً با اولین ادرار نوزاد می‌ ...

یک دنیا ازت ممنونم که برام وقت گذاشتی آوین جان 

بسیار مفیدومختصر بود🤗❤❤❤

یک دنیا ازت ممنونم که برام وقت گذاشتی آوین جان  بسیار مفیدومختصر بود🤗❤❤❤

قربونت حوا جونم انشاالله به دردت خورده باشه اسم دخترم آوین سه ماهشه

قربونت حوا جونم انشاالله به دردت خورده باشه اسم دخترم آوین سه ماهشه

فدات شم خیلی به دردم خورد

ای جااانم خدا فرشته کوچولوتوحفظش کنه برات الهی که عاقبت به خیریشو ببینی❤❤❤

دوستان پسرم سه ماهشه ۵ روزه به روش حلقه ختنه شده ولی حلقه هنوز نیوفتاده دکتر هیچ پمادی نداد فقط گفت روزی سه بار با شامپو بچه بشورش. دوره حلقه قهوه ای سفت شده هنور نیوفتاده چی کار کنم؟؟؟