2777
2789

سلام دوستان 

میخوام بدونم واسه مراسم عقد ، خانواده عروس باید چه چیزایی با خودشون ببرن محضر ? این که گفتم خانماي گیلانی صرفا به این دلیل هست که استان های دیگه رسم و رسوم خاص خودشون و دارن ، ممنون میشم راهنمایی کنید 😄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط دختر گلشون رو ببرن 😅

و اگه میخواین قند بسابین و از این حرف ها پارچه سفید کله قند و نخ و سوزن که خونواده ی دوماد میارن 😅😅😅😅

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

خانواده عروس لطف میکنن خودشونو میبرن محضر

اگه مامانت کادویی داره به داماد بده مثله ساعت و دستبند یا پول ببره

اگه میخوای یکم نون پنیر و سبزی ببرید

عسلم یادتون نره

تو ۹/۹/۹۹ هیچ خبری نیست😒
واقعا ?  آخه شنیدم بعضی ها حنا ، میوه ، شیرینی و......ميبرن ، ولی درست نمیدونم 😳

آهان خب اونا که دیگه رسم نیست همه میبرن عسل ک هست سفره هم هست.اخه محضر که مهمون زیاد نمیاد همون شیرینی و حنا 

آهان خب اونا که دیگه رسم نیست همه میبرن عسل ک هست سفره هم هست.اخه محضر که مهمون زیاد نمیاد همون شیری ...

پس شیرینی و حنا باید برد ، مرسی که گفتی ، آخه بعضی همین و هم نمیبرن 😍