2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن..... برای شما هم سخته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن شوهرم پسر بود یک سال بزرگتر اون نوزده من هجده ازدواج کردیم خخخخ

چ کم سن من برم بمیرم 

رحم نمیکنن ب بچه هاشون 

من خودم خودکشی کنم ک اینقد زود رفتم بعد مردم بچه هاشون میگن شوهر میزنن دهنشون ک فعلا بشین 

الان من ۲۸ مجدد ازدواج کردم الان ۳۰ سالمه نمیتونم بچه بیارم آماده نیستم گذاشتم س سال دیگ اقدام کنم‌ میترسم اینقد .... سفتی کنم این زندگیمم بپاشه خب بچه نمیخوام

چرا جدا شدی بچه نداری

کثیف. دروغگو. کلاه بردار. بی مسئولیت بی حیا بی صاحاب بی شرف........ .خیر ما فقط 3 هفته زندگی مشترک داریم توی اون سه هفته چیزی نبود ک ندیده باشم خدا خودشو خانوادشو نبخشه ک خانواده‌ی سالم و بی ازار منو درگیر کردن

چرا اینقد زود  خدا لعنت کنه نامادریتو نذاشت هیچ زندگی کنی برا خودت  منم از خانوادم‌ بدم ...

الان خداروشکر زندگیم خوبه شوهرمم اصن نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره دوقلو دارم تازه دوسالشون تموم شده

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*
الان خداروشکر زندگیم خوبه شوهرمم اصن نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره دوقلو دارم تازه دوسالشون تموم شده

بازم شکر ولی خانواده ها خیلی بی رحمن ما نباید تو اون سن مطلقه میشدیم 

الان من بچه نمیخوام شوهرم اصرار  ب بچه داره میگم تا ۳۵ یکی میارم

کثیف. دروغگو. کلاه بردار. بی مسئولیت بی حیا بی صاحاب بی شرف........ .خیر ما فقط 3 هفته زندگی مشترک د ...

وای خیلی اوضاع خراب بوده ک تو سه هفته نشون داده خودشو خدا بزندشون با زندگی ادم بازی میکنن وعین خیالشون نیس

چ کم سن من برم بمیرم  رحم نمیکنن ب بچه هاشون  من خودم خودکشی کنم ک اینقد زود رفتم بعد مر ...

میدونی چرا حس میکنی زود ازدواج کردی..... منم چند ماه دیگه میشم 27 ماها چون تو اوج جونی جدا شدیم و نفهمیدیم جونیمون چی شد بنظرمون سنمون کنه هنوز. عزیز دلم ان‌شاءالله زندگی خوبی داشته باشی و خوشبخت شی.... به چیزای بد فکر نکن و قدر چیزهای خوبی که داری رو بدون

میدونی چرا حس میکنی زود ازدواج کردی..... منم چند ماه دیگه میشم 27 ماها چون تو اوج جونی جدا شدیم و نف ...

اخه کی ۲۰ مطلقه میشه دختر ۲۰ ساله شوهر میدن؟ مگ خیلی آدم پست و بی رحم باشه نزاره بچش بگرده واس خودش 

الان من موندم بچه کی بیارم شوهر رو دیگ‌کردم رفت بنظرم ۳۵ سن خوبیه با ۴۰ منتظر ۳۵ ام 

شوهرم خیلی پافشاری میکنه

وای خیلی اوضاع خراب بوده ک تو سه هفته نشون داده خودشو خدا بزندشون با زندگی ادم بازی میکنن وعین خیالش ...

عین خیالش که نبود هیچ اگه بدونی چه بلایی سر پدر و مادرم و من اورد.... ان‌شاءالله خدا تاوان کاراشونو از وجودشون در بیاره نابود کرد مارو هیچی ازمون نموند

بازم شکر ولی خانواده ها خیلی بی رحمن ما نباید تو اون سن مطلقه میشدیم  الان من بچه نمیخوام شوهر ...

منم نمیخواستم شوهرمم نمیخواست ولی پدرشوهرم پیره همش میگفت نوه هامو نبینم بمیرم اخرش ب اصرار پدرشوهرم حامله شدم ک دوقلو شدن اونم ارثیه تو خانواده ام

۳۰ سالمه بچه نمیخوام اصلا  از خانوادم متنفرم ۲۰ مطلقه شدم مردم دختر زیر ۲۵ میزنن ت  گوششو ...

خب چرا بچه نمیخوای مگه الان با شوهرت مشگل داری چون سنت بره بالا حاملگی واقعا سخته ادم باید زیر ۳۰ بچه بیاره

😍😍😍