2777
2789
عنوان

کیا جدا شدن..... برای شما هم سخته؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 76 پست
بگو چن سالگی طلاق گرفتی چن سالگی مجدد ازدواج کردی

منطقه ما رسم اینه دختر زود شوهر میدن باورت میشه سیزده سالم بود شوهرم دادن خودم نمیخواستمش ولی چون مادرم فوت شده بود نامادری داشتم همه میگفتن شوهرش بدین زیر دستش نباشه 

Ɨꫝғɨꫝɨᴛʏ ɨ ℓσꪤε ʏσʊ ᴀꫝ∂ ɢσɨꫝɢ ᴛσ Ᏸε*ـ*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منطقه ما رسم اینه دختر زود شوهر میدن باورت میشه سیزده سالم بود شوهرم دادن خودم نمیخواستمش ولی چون ما ...

آبجی اخه ۱۳؟؟؟ مجدد کی رفتی من ۲۰ مطلقه شدم

مامان منم زود داد بش گفتم حلالت نمیکنم مقصر تو بودی حتی بعدا نمیتونم با پسری ک دوسش دارم مزدوج شم

دیگ ۲۸ تجدید فراش شد 

حتما با زود ازدواج کردی

2 ساله توی دادگاهام.... یکی دو روزه جدا شدم.... همه چیو بخشیدم فقط بکنه ازمون اون اینقد بد بود میگفت ...

من که اینقد ضعیف بودم حاضر بودم با هر بدی بسازم ولی جدا نشم ولی همین که تونستی جدا بشی یه برگ برندست از آزادیت لذت ببر زندگیتو حروم گذشته نکن روزهای خوب در راهه

😍😍😍
آبجی اخه ۱۳؟؟؟ مجدد کی رفتی من ۲۰ مطلقه شدم مامان منم زود داد بش گفتم حلالت نمیکنم مقصر تو بودی حتی ...

تا هفده سالگی باهاش بودم خیلی اذیتم میکرد هم خودش هم مادرش البته مامانش خالم بودآ باهمون زندگی میکردم هزا  تومن بم نمیاد اگ میگفتم پول بده میگفت ب مادرم بگو منم روم نمیشد همیشه بابام پول میزد ب کارتم کتکم میزد واس کوچیکترین مسئله ای نمیزاشت برم خونه بابام اخرش بابام دید روز ب روز اب میشم طلاقمو گرفت

تا هفده سالگی باهاش بودم خیلی اذیتم میکرد هم خودش هم مادرش البته مامانش خالم بودآ باهمون زندگی میکرد ...

چن سالگی ازدواج کردی؟ 

من با سی سال سن آمادگی بچه نداشتم 

بخدا دخترا تا ۳۵ دارن خوش گذرونی میکنن چ خبره اینقد زود 

چن سالگی ازدواج کردی؟  من با سی سال سن آمادگی بچه نداشتم  بخدا دخترا تا ۳۵ دارن خوش گذرو ...

بعد طلاقم همش نامادریم غر میزد بجونم بابام ک خونه بود خوب بود اون ک میرفت شروع میشد ی خواستگار داشتم خیلی سمج بود تو یک سال ده دوازده بار اومد خواستگاریم پسر بود یک سال ازخودم بزرگتر منم کم کم عاشقش شدم جواب مثبت دادم زود عروسی گرفت رفتیم سر زندگیمون الان ۲2سالمه 

[QUOTE=151059822]اگه بد و کثیف و  بچه داری یا نه

خیر زندگی مشترک ما سه هفته بود بعدشم 2 سال توی دادگاهام. الانم نمیدونم بابام چیزی بهش داده نمیدونم.... خودم همه چیو بخشیدم ولی کلاه بردار بودن.... فکر کنم اخرشم از بابام یچی گرفتو رفت چون میدونن من ناراحت میشم بهم نمیگن

بعد طلاقم همش نامادریم غر میزد بجونم بابام ک خونه بود خوب بود اون ک میرفت شروع میشد ی خواستگار داشتم ...

چرا اینقد زود 

خدا لعنت کنه نامادریتو نذاشت هیچ زندگی کنی برا خودت 

منم از خانوادم‌ بدم میاد نذاشتن خودمو بشناسم

2790
2778
2791
2779
2792