2777
2789
عنوان

درد بارداری

252 بازدید | 45 پست

هفته 35ام پا درد دارم از تو رون تا زانو شکمم سنگینه اینقدر انگار 100کیلو بار دارم .. معده ام میسوزه ... سرم درد میکنه  درد مثل پریود دارم  هممه اینا با شروع این هفته شروع شد عفونت زیاد ادراری هم دارم بگین چی کار کنم ؟؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت ادراری شدید هم داشتم که دکترم هم آمپولشو هم قرص و کلی پودر اینا برام نوشت خوب شدم ولی من فشار بالا و دفع پروتئین دارم

در دنیایی که میتونی هر کسی باشی،خودت باش😏😎کاربری مشترک دو نفره با تچکر
عزیزم علایمت همه عادیه ولی برا عفونت ادرارت حتما دکتر برو و ازنایش کشت ادرار بده

ازمایش دادم  نوشته زیاد از اول بارداری داشتم کم بود کلی قرص خوردم الانم براش دکترم قرص داده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم درد پریودی بعضی وقتا میگیرم شبا هم که پاهام کلا درد میکنه وقتی میخوابم روش سی و شش هفتمه

اره منم همین جورم  تازه سزارینم دکترم قرص داده بخورم که دردمم شروع نشه زود

همه این دردا طبیعیه تا اخر بارداری فقط برای عفونت برو دکتر قرص بده بهت برای بچه ضرر داره

منم یه از وقتی سی و پنج هفته‌م شده دل درد پریودی دارم بعضی وقتا همش میترسم نکنه زایمان کنم

همه این دردا طبیعیه تا اخر بارداری فقط برای عفونت برو دکتر قرص بده بهت برای بچه ضرر داره

اره میگن کیسه اب پاره میشه دور ازجون ..از اولبارداری هس کم بود قرص میخوردم این ماه اخر زده زیاد  باز همون قرصا روداد

عفونت ادراری شدید هم داشتم که دکترم هم آمپولشو هم قرص و کلی پودر اینا برام نوشت خوب شدم ولی من فشار ...

من فشارم پایینه دفع پروتیین هم  ندارم خدا رو شکر 

اره منم همین جورم  تازه سزارینم دکترم قرص داده بخورم که دردمم شروع نشه زود

منم سزارینم ولی بهم قرص ندادن تا پنج شیش هفته قبل شیاف و آمپول مصرف میکردم ولی دیگه الان هیچی

من فشارم پایینه دفع پروتیین هم  ندارم خدا رو شکر

پایین باشه ولی بالا خدا نکنه

انقد دردسر داره من هر ده روز آز میدم

خون تو بدنم نمونده بخدا نمیدونم چجور میخوام زایمان کنم

منم سزارینم ولی بهم قرص ندادن تا پنج شیش هفته قبل شیاف و آمپول مصرف میکردم ولی دیگه الان هیچی

چون درد دارم یهقرص داده هر 8ساعت یکی میگه بخور 

پایین باشه ولی بالا خدا نکنه انقد دردسر داره من هر ده روز آز میدم خون تو بدنم نمونده بخدا نمیدونم ...

من کمبود اهن دارم والا خیلی سخته همش بی حالم ،،

منم رون پام تا زانوم سر دخترم خییلی درد میکرد به حدی که شبا از خواب بیدارم میکرد و بعضی موقع ها هم گریه میکردم از دردش  رفتم دکتر بهم گفت که احتمالا درشت و داره بهت فشار میاره وواقعا هم درشت بود  ۴۲۰۰ دنیا اومد 

تنها کاری که غلط انجام دادم دو هفته اخر دکترمو عوض کردم هرچی بش گفتم بچم درشته قبول نکرد و طبیعی من زایمان داد و من قشنگ ج......خوردم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین