2777
2789
عنوان

درد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست
من کمبود اهن دارم والا خیلی سخته همش بی حالم ،،

من از اول بارداری انواع و اقسام مرضا و دردارو کشیدم

چیزیمون نمونده به امیده خدا 

خدا خودش کمکمون کنه و نی نی هامونو سالم بده بغلمون

در دنیایی که میتونی هر کسی باشی،خودت باش😏😎کاربری مشترک دو نفره با تچکر
منم یه از وقتی سی و پنج هفته‌م شده دل درد پریودی دارم بعضی وقتا همش میترسم نکنه زایمان کنم

نه من از هفته ۳۴درد داشتم

نه اینکه زیاد باشه ولی موقع خواب خیلی اذیت میشدم با اینکه وزنم هم کم بود ولی خیلی حس سنگینی داشتم

اخرشم هفته ۴۱زایمان کردم😅این دردا عادیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رون پام تا زانوم سر دخترم خییلی درد میکرد به حدی که شبا از خواب بیدارم میکرد و بعضی موقع ها هم گ ...

منم نی نی ایم دختره ..خدا کنه درشت باشه والا  سونو28هفته گف کمبود وزن داره شوهرم اوردتم پیش مادرم با کلی خوراکیمیگه  به زوربهش بده بخوره ... هفته بعد سونو دارم دعا کن وزنش زیاد باشه... بالای4که سز اجباری میشه بیمه هم قبول میکنه تو دولتی هم میشه سز کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منم رون پام تا زانوم سر دخترم خییلی درد میکرد به حدی که شبا از خواب بیدارم میکرد و بعضی موقع ها هم گ ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه

منم شبا تو خواب درد میگیره کوفته میشه همش پلو به پهلو میشم بعضی وقتام پا میشم یه ذره پیاده رویی میکنم خوب میشه بعد باز میخوابم

نه من از هفته ۳۴درد داشتم نه اینکه زیاد باشه ولی موقع خواب خیلی اذیت میشدم با اینکه وزنم هم کم بود ...

من از 35شروع شده دقیقا موقع خواب دارم این دردا ..وزن هم 5کیلو کلا اضافه کردم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من از اول بارداری انواع و اقسام مرضا و دردارو کشیدم چیزیمون نمونده به امیده خدا  خدا خودش کمک ...

الهی آمین ..

نه من از هفته ۳۴درد داشتم نه اینکه زیاد باشه ولی موقع خواب خیلی اذیت میشدم با اینکه وزنم هم کم بود ...

آخی عزیزم

آخه من دکتر برام آمپول بتامتازون نوشت برا تکمیل ریه هاش ولی نزدم خودم

الآن از وقتی دل درد دارم انقد پشیمونم میگم نکنه زود زایمان کنم بچه بره تو شیشه 

منم نی نی ایم دختره ..خدا کنه درشت باشه والا  سونو28هفته گف کمبود وزن داره شوهرم اوردتم پیش ماد ...

انشالله بره بالا 

از ۳۷۰۰ سزارین میکنن

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
اره میگن کیسه اب پاره میشه دور ازجون ..از اولبارداری هس کم بود قرص میخوردم این ماه اخر زده زیاد  ...

حتما پیگیری کن عزیزم

انشاالله سالم بغلش کنی

من خیلی اذیتم حس میکنم تمام استخونهام تیکه تیکه شده اصلا شبا خواب ندارم از درد نمیدونین علتش چیه؟

حتما پیگیری کن عزیزم انشاالله سالم بغلش کنی من خیلی اذیتم حس میکنم تمام استخونهام تیکه تیکه شده اص ...

نه والا میگن بارداریه منم همش اینجورم 

آخی عزیزم خدا حفظش کنه منم شبا تو خواب درد میگیره کوفته میشه همش پلو به پهلو میشم بعضی وقتام پا میش ...

بارداری خیلی سخته

من الان دوباره باردارم ۱۰ هفتمه اینقدر لسترس ماه های اخر رو دارم که نگو 

از بس عذاب کشیدم سر بارداری اولم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
آخی عزیزم آخه من دکتر برام آمپول بتامتازون نوشت برا تکمیل ریه هاش ولی نزدم خودم الآن از وقتی دل در ...

انشاالله که الان زایمان نکنی عزیزم

تا دو هفته دیگه ریه ها تکمیله نگران نباش

دقیقا مثل من😍منم ۴کیلو اضافه شده بودم وزن بچه هم ۳۵۰۰بودشما وزن نی نی تون چنده؟

هفته 28گف950گرم کم داره گف

بارداری خیلی سخته من الان دوباره باردارم ۱۰ هفتمه اینقدر لسترس ماه های اخر رو دارم که نگو  از ...

بسلامتی

والا برا من بیشتر اولاش استرس و درد داشتم من اولاش اصلا غذا نمیتونستم بخورم از لگن درد نمیتونستم بلند شم و دکترمم کلی بهم استرس میداد مجبود شدم آزمایش آمینوسنتز و سلفری هم بدم

ولی الآن خداروشکر نسبت به اولاش بهترم