2777
2789
عنوان

درد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 45 پست
منم نی نی ایم دختره ..خدا کنه درشت باشه والا  سونو28هفته گف کمبود وزن داره شوهرم اوردتم پیش ماد ...

خواهر شوهر من تازه زایمان کرده وزن بچش4100بود سزارین نکردن

منم وزن بچم و تو سونو زده بودن 3900به دنیا اومد3700بود اما سزارین نکردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره منم همین جورم  تازه سزارینم دکترم قرص داده بخورم که دردمم شروع نشه زود

منم علائمم همین بود ولی اصلا دردم نگرفت

تو هفته ۳۴بستریم کردن کلی آمپول برای رشد ریش زدن وسرم که دیرتر دنیا بیاد آخرش دردن نگرفت هفته ۴۱سزارین شدم

خواهر شوهر من تازه زایمان کرده وزن بچش4100بود سزارین نکردن منم وزن بچم و تو سونو زده بودن 3900به دن ...

من حالا مهم نیس زیاد سزارینم اختیاریه ..اما انقدر سنگینم خدا کنه تپل باشع

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بسلامتی والا برا من بیشتر اولاش استرس و درد داشتم من اولاش اصلا غذا نمیتونستم بخورم از لگن درد نمیت ...

منم درد لگن دارم ولی نسبت به درد های ماه اخر دخترم نمیرسه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
وااااای عزیزم خب چیزای مقوی بخور الان موقع وزنگیریشه اخه هفته ۲۸فکر کنم باید ۱۲۰۰باشه

اره گفتن کم دار...دیگه شوهرم با کلی خوراکی اوردتم خونه مادرم گفته به زور بهش بده به خودش باشه نمیخوره ،،، حالا یه ذره میخورم اما ترش میکنم نمیشه .

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

اره گفتن کم دار...دیگه شوهرم با کلی خوراکی اوردتم خونه مادرم گفته به زور بهش بده به خودش باشه نمیخور ...

خب عزیزم غذاتو کم کن ولی وعدهاتو زیاد کن

مثلا هفت هشت وعده در روز بخور ولی کم

اینجوری معده ت اذیت نمیشه

خب عزیزم غذاتو کم کن ولی وعدهاتو زیاد کن مثلا هفت هشت وعده در روز بخور ولی کم اینجوری معده ت اذیت ...

اصلا نمیشه همین کارو میکنم تازه.. 

منم اولین بارداریم ماه آخر اینطور شده بودم. با این که کم نمک میخوردم و فشارم حتی پایین بود اما بدنم عزمشو جزم کرده بود آب ذخیره کنه. دیگه شما فکر کن ۶ روز بعد زایمان ۱۱ کیلو سبک شده بودم. البته آخر نفهمیدم راهکارش چی بود به دکترم گفتم گفت عادیه تحمل کن 😑 

معده سوختن میگن برای اینه ک موهای بچه داره رشد میکنه ای جووووون 

نمیدونم والا از مو یا فشار که میده به معده ام