2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
باطل بشه بعد از چند روز جواب میگیره ادم؟ واسه ما طلسم طلاق بوده

همون دو روز اول اثارش رو نشون میده ولی تا چهل روز کامل تاثیر میذاره

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

مثل قرص که دکتر تجویز میکنه تا اخر دونه قرص خوبه خوب میشی

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفته دادخواست طلاق داده همه فامیل هم خبردار شدن 

ممکنه بخاطر لجبازی و این چیزا باطل کردن اثر نکنه و برنگرده؟

چجور این آقا فقط مشخصات طرف رو به من گفت ولی اصلا نتونست اسمشو بگه  من عکس فرستادم گفت اره خود ...

میدونی چیه؟اینم گفته بود یا مشخصاتشو میگم یا اسمشو درمیارم برات

اول سرکتاب برا شوهرم باز کرد نشوتیاشو داد برا منم ک جدا باز کرد اسمش اومد

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
یعنی اثرش کم کم میره درسته ؟ 

نه اثرش بیشتر میشه

میدونی چیه؟اینم گفته بود یا مشخصاتشو میگم یا اسمشو درمیارم برات اول سرکتاب برا شوهرم باز کرد نشوتیا ...

ولی این هیچ وقت اسم نمیگه 

میگه اگه میخواید بشناسید یه بچه نابالغ بیارید اگه اون شناخت که میگه اگه هم نشناخت که هیچی 

مثل قرص که دکتر تجویز میکنه تا اخر دونه قرص خوبه خوب میشی

اون اقا بما گفت بعد هفت روز اگه اثرشو ندیدی بیا هرچی خواستی بهم بگو 

فقط ی سوال گفتش اسم طرفو ب کسی نگین ما مجبور شدیم ب مادر شوهرم گفتیم ممکنه مشکلی پیش بیاد و عواقب داشته باشه؟؟؟

نه اثرش بیشتر میشه

یعنی شما میری دکتر هرچی دارو میخوری بدتر میشی یا اثرش میره اگه دوباره نخری؟

اون اقا بما گفت بعد هفت روز اگه اثرشو ندیدی بیا هرچی خواستی بهم بگو  فقط ی سوال گفتش اسم طرفو ...

نه 

ولی این هیچ وقت اسم نمیگه  میگه اگه میخواید بشناسید یه بچه نابالغ بیارید اگه اون شناخت که میگه ...

واااای نکنین اینکارو عواقب داره اینی ک در حق من اینکارو کرده یادمه تو کوچیکیش همین کارو باهاش کردن

نه عزیزم منظورم اینه اثر طلسم طلاق کم کم از بدنش میره بیرون تا جایی که پاک شه درسته؟

اره عزیزم