2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
مطمئنی که موکل داشته؟خواه ناخواه اون جو رو شما تاثیر میذاره

ن من نمیدونم داره یانه

چطور تحث تاثیر میزاره مثلا ترس؟ 

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
اهان بعنی وجودشونو احساس میکنی؟ببین دوست من تو خونه رد پای یه بچه یه ساله ولی با ناخن های خیلی بللند ...

نه من حس نمیکردم ولی ۲ بار این اتفاق افتاد 

وااای یادم اومد یه روزم رفتم در بالکن رو بستم بعد دیدم صدای عجیبی میاد برگشتم دیدم در باز شده 

مطمئن هم بودم در رو درست بستم خیلی وحشتناک بود 

زنگ شوهرم زدم گفت ۱۵ دقیقه دیگه میام 

اومد دیگه یادم رفت بگم چیزی بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن من نمیدونم داره یانه چطور تحث تاثیر میزاره مثلا ترس؟ 

ترس نه بیشتر سردرد یا حالت تهوع یا سنگین شدن سر و اینجور چیزا

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
موکل وقتی حرف میزنه ممکنه ما جیزی متوجه بشیم؟ 

نه اونا تو ذهن طرف حرف میزنن نه با استفاده از تار های صوتیشون

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
اهان بعنی وجودشونو احساس میکنی؟ببین دوست من تو خونه رد پای یه بچه یه ساله ولی با ناخن های خیلی بللند ...

بنظرم تو خونشن شایدم بر اساس اون طلسم اونا وارد خونه ش شدن 

من سر در نمیارم بخدا از این چیزا درست

چجور این آقا فقط مشخصات طرف رو به من گفت ولی اصلا نتونست اسمشو بگه  من عکس فرستادم گفت اره خود ...

خب عزیزم تو قشنگ حرف گذاشتی تو دهنش خخخخ

اره ما خونه این بنده خدا رفتیم من ادمی بودم که عمرا خونه یکی از داییام هم بخوابم  خونه این بند ...

اره اصولا همین حسا هست بیشتر از این نیست تو اینجور مواقع داخل دهنت یه چیز شیرین بذار و پنج دقیقه نگه دار خوب میشی

اره اصولا همین حسا هست بیشتر از این نیست تو اینجور مواقع داخل دهنت یه چیز شیرین بذار و پنج دقیقه نگه ...

باطل بشه بعد از چند روز جواب میگیره ادم؟ واسه ما طلسم طلاق بوده