2777
2789
عنوان

سحر و جادو

964 بازدید | 165 پست

بچه هااااا کی اعتقاد داره

من خودم اعتقاد نداشتم اتفاقایی تو زندگیم پی در پی افتاد

حال روحی خودمو شوهرم داغون،جعتمون گنگ و سردر گم و عصبی،فاصله هایی ک بینمون افتاد،اتفاقایی ک تو محل کارش از جانی بگیر تا مالی...

مجبور شدیم بریم طالع باز کنیم

رفتیم پیش یکی گفت جادو شدین.بچه ها بخدا تا الان نتونستم باور کنم ولی قشنگ حال و اوضاع مارو توصیف کرد شکل خونمو گفت.و از همه مهمتر ک من توش موندم واقعا اسم کسیو گفت ک واااقعا باهام مشکل داره و کل فامیل میدونن چقد شره و نسلت بمنو زندگیم حسود.نگین چرا با این خرافات ب یکی تهمت میزنی من خودم هنوز تو کتم نرفته اخه بین این هممممه اسم چطور تونست بگه فلانی این کارو کرده در حقتون

خدا نگذره چطور بعضیا میتونن انقد سنگدل باشن ک زندگی دوتا ادمو نابود کنن و ارامشو از ادم بگیرن

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم من خودم هم فال میگیرم هم دعا مینویسم به خدا تا حالا که ده ساله دارم کار میکنم کسی ازم ناراضی نبوده

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

خدا جوابشون رو بده😞

حالا مشکلت حل شد گلم 

من خیلی به این چیزا اعتقاد دارم و همیشه هم برام درست در اومده 

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

معلومه که واقعیت داره این چیزا ...ولی پاشو تو زندگیت باز نکن هیچوقت که سرتا پا شره.... هیچ قدرتی برتر از خدا نیست به خودش توکل کن

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

ببین الان من همین مشکل تو رو دارم دقیقا 

خدا لعنتشون کنه 

منم نامزد قبلیش برامون طلسم طلاق گرفته شوهرمم زبونش بسته شده رفته دادخواست طلاق داده با اینکه بشدت عاشقم بود یهویی اینجوری شد 

خدا نگذره ازشون

اره عزیزم من خودم هم فال میگیرم هم دعا مینویسم به خدا تا حالا که ده ساله دارم کار میکنم کسی ازم نارا ...

منو شوهرم هر دو دعا داریم که کسی نتونه برامون جادو کنه یعنی نمیتونن دیگع ؟

خدا جوابشون رو بده😞 حالا مشکلت حل شد گلم  من خیلی به این چیزا اعتقاد دارم و همیشه هم برام در ...

گفته باید باطل بگیری ن هنوز 

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
واقعا کدوم شهر هستین

کرج مجازی هم کار میکنم تو واتساپ تصویری

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر