2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
ببین الان من همین مشکل تو رو دارم دقیقا  خدا لعنتشون کنه  منم نامزد قبلیش برامون طلسم طل ...

وااای چه بد میرفتی باطل میکردی بی صاحب رو

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو شوهرم هر دو دعا داریم که کسی نتونه برامون جادو کنه یعنی نمیتونن دیگع ؟

اگر موکل اونی که دعا نوشته قوی باشه نه نمیتونن دعاتون کنن

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
هر چی هم میشنوم از این چیزا نمیدونم چرا باورم نمیشه سحر و جادو واقعی باشه

باید یه بار امتحان کنین تا باورتون بشه

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

بله حسادت خیلی کارا میکنه 

این جور ادمها جن تسخیر دارن خیلی راحت میفرستن همه جا براشون خبر میاره 

از دعا و قرآن هیچ وقت دور نشید من هر موقع احساس میکنم یک اتفاق هایی داره میفته دعای معراج میخونم 

و سعی کنید همراه داشته باشید این دعارو 

گفته باید باطل بگیری ن هنوز 

هر چه زودتر بگیر پس

رفتم ولی هنوز باطل نشده خیلی قوی و سنگینه

من میتونم باطل کنم تضمینی

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
رفتم ولی هنوز باطل نشده خیلی قوی و سنگینه

پس باید پیش یه آدم درست حسابی برید حتماااا باطل میشه ولی باید آدم کار بلدی باشه طرف

خانوما اگه خواستید بیاید خصوصی سوالاتونو بپرسید