2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
گفت نگین که دوباره به گوش طرف نرسه بره دوباره تمدید کنه دعاشو

آفرین منم همش از همین میترسم همش حس میکنم تمدید میکنه اخه بعد چنوقت حالمون هی بدتر میشه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای نکنین اینکارو عواقب داره اینی ک در حق من اینکارو کرده یادمه تو کوچیکیش همین کارو باهاش کردن

من استخر داییم خراب شده بود داداشم اینکار کرد شناخت طرفو😐 

ولی داداشم چیزی نشده حتی من گفتم فلانی گفته اثر دعا برمیگرده به خود طرف گفت نههه گناه داره طرف

آفرین منم همش از همین میترسم همش حس میکنم تمدید میکنه اخه بعد چنوقت حالمون هی بدتر میشه

اگر موکلت قوی باشه اون زورش نمیرسه باز دعات کنه

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

اونا خودشون دادگاه دارن قاضی دارن نمیتونن کار خطا انجام بدن اگر موکلشون مسلمان باشه

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
اونا خودشون دادگاه دارن قاضی دارن نمیتونن کار خطا انجام بدن اگر موکلشون مسلمان باشه

منظورم اجنس

مرررسی ازت ببخشید این قدر سوال پرسیدم   زندگیم پاشیده بخدا ۶ ماه نیس عقد کردم که اینجور شده&nb ...

نه عزیزم این چه حرفیه

منظورم اجنس

این شخص هم گفت من تا حالا دعای بد ندادم به کسی 

برام دعا کن که موکلم پیروز بشه صدقه بده قرآن بخون اسپند دود کن 

من شنیدم موکل های شیطانی خیلی قوی تر از موکل های مسلمونن درسته ؟

رفته دادخواست طلاق داده همه فامیل هم خبردار شدن  ممکنه بخاطر لجبازی و این چیزا باطل کردن اثر ن ...

اون ناخواسته مطیع تو میشه