2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
خداااا کنه من دعایی نگرفتما بازم خوب میشه؟  من فقط گفتم باطلش کن

بله انشالله که بشه قبلا اخلاقش خوب بود؟

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله انشالله که بشه قبلا اخلاقش خوب بود؟

عالی بود بخدا درکم میکرد احترام میذاشت اینقدر احسااااسی بود برعکس من 

۱ ماه پیش نمیذاشت دست بهش بگیرم میگفت عذاب وجدان میگیرم نمیدونم چم شده نمیخوام کنارت باشم 

کسی که بدون من خوابش نمیبرد میگفت کنارت عذاب وجدان دارم خواب بد میبینم 

عالی بود بخدا درکم میکرد احترام میذاشت اینقدر احسااااسی بود برعکس من  ۱ ماه پیش نمیذاشت دست به ...

بله پس بعداز باطل کردن مثل قبل میشه شک نکن

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
بله پس بعداز باطل کردن مثل قبل میشه شک نکن

خدا کنه باطل بشه 

رفته اینستا زده تمام دخترایی که من حساس بودم رو فالو کرده منم فالو نکرده 

اصلا نه پیام نه زنگی هیچی 

گفت طلاق میخوام حتی اگه دنیا هم بگن شما زندگی خوبی دارین من رو تصمیمم هستم

خدا کنه باطل بشه  رفته اینستا زده تمام دخترایی که من حساس بودم رو فالو کرده منم فالو نکرده&nbs ...

یه لحظه بیا خصوصی

شما موکل داری؟؟؟

اره گلم

این شخص هم گفت من تا حالا دعای بد ندادم به کسی  برام دعا کن که موکلم پیروز بشه صدقه بده قرآن ب ...

بله خب ولی اونا محاکمه میشن

ترس نه بیشتر سردرد یا حالت تهوع یا سنگین شدن سر و اینجور چیزا

سلام عزیزم.یه سوال ممکنه کسی دعا سنگینی داشته باشه بعد اون سنگینی بقیه رو اذیت کنه؟من وقتی تازه نامزد کرده بودم هر بار که میرفتم خونه مادرشوهرم و نزدیک خواهرشوهرم بودم سردرد وحشتناک میگرفتم.ولی الان چند ساله دیگه اینطوری نمیشم.یعنی ممکنه کسی براش دعا گرفته بوده؟

سلام عزیزم.یه سوال ممکنه کسی دعا سنگینی داشته باشه بعد اون سنگینی بقیه رو اذیت کنه؟من وقتی تازه نامز ...

بله ممکنه