2777
2789
عنوان

سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 165 پست
چجوری ضمانت میکنی؟

ادرس و شماره تلفن میدم حضوری و مجازی کارتو راه مین ازم

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی؟ چجوری ضمانت میکنی ؟

اگر نتیجه نگرفتید پول تمام و کمال برگردونده میشه

خدایا پسرمو به خودت میسپارم بیمه الله میکنم پسرم کاربر اقا درخواست دوستی ندید لطفا شان و شعور و شخصیت خودتون رو با این کارتون لطفا زیر سوال نبرید و برای خودتون احترام قائل بشید با تشکر 
وای اینجوری ام ک بده 

چیش بده گلم دل مهربونی داری ها طرف برات طلسم کرده میگی بده😑

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
مجبوری گلم اخه برامنم گفت انقد طلسم وجادو کردن ک کم مونده دیونه بشی راست میگه کلا دیونه شدم دست خودم ...

بخدا منم حس دیوونگی دارم اصن ارامش ی لحظه ندارم شبا خواب ندارم الکی گریه میکنم

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
زندگی خودت بپاشه خوبه؟  منم اولش گفتم وای نه خدا نکنه  بعد که گذشت گفتم اتفاقا عدالت برق ...

شما جواب گرفتی؟تاثیر داشت

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻

اگر خواستید بیاید خصوصی درخدمتم خانوم های کرجی و تهرانی حضوری هم هستم خدمتتون هفته دیگه کرمانشاه هم میام مشتری دارم اگر اونجا هم باشید درخدمتم

اون دلش چرکینه حسابش با خداست 

درسته ولی باید یه کاری کنی که دست از سرت برداره اینطور که نمیشه زندگیت از هم میپاشه خدا خوشش میاد زندگیت خراب شه

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
والا این اقاعه هم همینو به من گفت  الانم هنوز نتیجه نگرفتم ازش

نمونه کار برات میفرستم از طریق واتساپ که نتیجه گرفتن و راضی بودن

شما جواب گرفتی؟تاثیر داشت

من ۱ هفته س گفتم باطل کنه 

هر روزم باهاش در ارتباطم میگفت اینقدر اثرش زیاده که هر چقدرم بیرون میکنم باز تهش هست 

هنوز نتیجه نگرفتم بهم گفت بهت قول دادم درستش کنم تو صبر کن